Vad hände med oss?..


HAHAHAHA


-


Gud gav oss ett hjärta för att dela det med någon.


Linas kvällsbok

Hejsanhoppsan. Madde sov hos mig inatt vi kom i tid till skolan vi fick sluta vid ett typ. Vi drog hem till mig och kollade film med mamma. Sen färga mamma mitt hår och klippte mig. Vi kollar på linas kvällsbok nu. Den är typ slut. Vi ska äta när som helst sen drar vi ut sen träffar vi Jennie. Men nu e maten klar! Pussen


@Jennie

Tjo! Jag o Maddis drog till vendelsömalm skolan och hälsade på Ullis. Sen tog jag bussen till Jennie. Vi har ätit och nu ska vi kolla på tve typ. Ska hem och äta vid sex efter det träffar jag Nennie ofc my horse. Tjaråååe!

Studiedag!

Hej blooggääään. Igår var jag o Madde o jennie ute och träffade några. Sen kom ja o Madde hem vid ungefär halv tio, vi kollade på funny games. Och åt gotti, gick ut med Maja typ 15 min och maddes mamma lämnade grejer. Efter de kollade vi på ''och så kom polly'' men den hackade efter typ halva så vi somnade runt kvart i tolv och vaknade elva idag. Vi har ätit frukost. Angelica har varit här en stund. Jag har duschat och fixat mig. Nu duschar Madde sen ska hon fixa sig sen drar vi till vendelsömalmsskolan och hälsar på våran gamla lärare Ullis som jobbar där :) Efter det träffar jag Jennie. Naaaaaaaaajs. Madde ska till stan med sin sistah yää, men ja o jennie går nog t  henne o kollar en rulle. Ikväll blire typ filmkväll. Och ska färga klart håret har ju typ orange  brunt nu. Nu får ni typ två bilder sen ska jag ut med Majsan. Puss!

De har jag på mig.
Usa tröja från Gina
Silviana jeans från gina.
Vitt linne från Gina
Mössa som Toves farmor har gjort till mig hihi!
Sen fläta och smink.
Bloggar senare. Puss!


Hos nennie

Tjo! Förlåt för jag inte bloggat. I fredags var jag Madde och Jennie på bio och såg crazy stupid love. Skitbra. Sen gick vi hem t mig ut med hunden och satt hos mig. Sen drog Madde hem och jag och Jennie gick till skyttens typ vid bussarna och mötte alex Homie gluggen och Amanda ortman :) vi va med dom ett tag. Sen drog Amanda o gluggen. Jag Jennie och alex satt o prata om allt. Vid halv fyra rörde jag o Jennie oss hemåt. Gick ut med hunden och sen la vi oss i sängen och vi somnade efter ungefär 15 minuter. Vi vaknade runt halv ett igår och gick ner och frukost och gjorde muffins med glasyr. Gottttt! Sen kom mamma hem. Fy vad jag har saknat henne! Hon hade köpt polska drickan och en massa godis o smycken o navel piercing. Skitniceeeeeee. Sen duschade jag och vi drog till Jennies mamma. Vi åt och tog det lugnt Med film. Sen drog vi ut o mötte Sasha alex Adde Rickard gjinnen Mumin Nisse Jocke Pontus. Vi Drog hem till Jennie och satte på en rulle sen snAckade jag med Dennis lite. Soooov och på morgonen har Vi ätit frukost o kollat på en film kommer inte ihåg va den heter och nu kollar vi på hipp hipp hora. Ska hem snart mamma ska avfärga o färga mitt hår ljusbrunt :)) puss

Allt för dig.


17 juli 2009 var dagen jag lärde känna dig. Jag älskar dig mest älskade syster ♥


Billys pan pizza

Har precis ätit två stycken. Jag mådde skitdåligt imorse när jag vaknade, halsen gjorde mycket ondare. Så jag stannar hemma idag också. Men imorgon ska jag till skolan, 100% säker. Det är 2 dagar kvar tills världens bästa mamma kommer hem. Saknar henne otroligt mycket! Nu ska jag sätta på diskmaskinen och tvättmaskinen sen geeka disney channel. Jag kanske träffar Jennie senare idag. Saknar henneeee! Sist jag träffa henne va i fredags.. Buhu :( Men vi höres snart. Puss!


Trodde inte att änglar fanns


Gud har skapat två underbara tjejer. Jag älskar er flickor!


Sjukling

Tjo bloggen! Har inte bloggat för jag har vart sjuk och hemma från skolan. Är nu hos Micaela och vi ska äta nånting nu sen lite senare ska vi hem till mig ut med hunden. Ikväll vet jag inte vad som händer, de märker vi. Imorgon ska jag iallafall till skolan. Inte vart i skolan sen i Måndags på morgonen. Miss myyyy friends. Men bloggar sen. PUSS!

Någon som vet hur man typ.. trollar.. och typ.. blir.. brun?!


<3


Saknar dig Tussan. Kom hem ♥


Grattis Meyu!


DÅ:




NU:

Haha vilka fjortisar vi va. Älskar dig min knasboll! 5 år har jag känt dig nu.
Släpper aldrig taget om dig världens vackraste <3


FÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRLÅT!

Herre min gud har inte bloggat på ungefär en vecka. Ups! Men kan berätta om igår, vi va på lokalfest i brandbergen riktigt kul i början sen vart de lite knas. Men tacksam att jag fick komma iaf :D Vi dansade och hade de kuuuuuuul. Sen drog jag Sophie Denice & Micaela till skytten och sen gick Sophie och vi gick hem till mig och sov. Imorse åkte mamma jag M & D har chillat hemma för en stund sen mötte vi Anton och va med han en stund. Vi ska snart möta Premis. Sen Anton igen :) Ska försöka blogga sen. Puss!

Fjortis haha


Hur många lingon finns det i världen

Tjo bloggen jag ligger i soffan och kollar på filmen som jag har som rubrik, skitrolig. Efter filmen ska jag upp och duscha sen sova, bloggar genom mobilen ush vad dålig jag är på logga förresten. Aja hejdå:)

Sovgott!

Ska stänga av datan nu, Tror jag stänger av filmen också. Kanske bloggar på morgonen, vet inte om jag hinner men jag försöker. Godnatt på er!

Fan vad snygg. Ring mig ;) 112


Handen brollan

Hej mina bröder! Efter maten drog jag & Angelica till handen, sen kom Elvis & Meyu. Vi gick runt lite och pratade, sen gick vi till terminalen och mötte Casey, sen Micha, Alex & Malcolm. Vi satt med dom en stund sen drog jag Elvis & Meyu till henne. Hon har fått airmax iphone & data. Fuck vad sur jag blir! Kom hem för typ 15minuter sen, har borstat gaddarna och satt på film ( Dieselråttor och sjömansmöss ) min favoritfilm :) Ska kolla lite bloggar och fb sen kolla på film sen sova. Ska upp sju. Ska ta kvart i åtta bussen, har inte gjort matteläxan så ska göra den i skolan med typ 5stycken medans alla andra börjar halv nio -.- KUL! Nu kommer lite bilder från igår


HEHE


Ska jag sluta blogga?


JAAAAAA

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

En fråga, som kräver svar.


3 ubeeeeer coola bilder


Kungen utan pungen - Maja

Ny vaken, ser ut som en liten fjorre -.-

Idag efter gymmet :)


Sjuuuukt gammal låt!


Najaden är mitt andra hem

Tjo brollan. Ligger just nu i min säng, har vart i skolan idag. Dö vad tråkigt. Efter skolan drog jag till gymmet med Denice Jossan Elin M & Micaela. Vi gymmade en timme sen drog jag hem och åt. Ska klä på mig nu sen träffa Elvira och Angelica vet inte vad vi gör och om vi träffar dom andra brudarna.

I måndags


Osten!


Igår fyllde Ostish år! Grattis babe!


Fade into darkness

Hej brollor! Sitter i mitt kök just nu. Dampar på hunden och har ätit frukost. Ska strax sätta på mig skorna och börja rulla till skolan. Har SO, jobbar väl antagligen med Minna i min klass då. Sen har vi No, lunch, då ska jag hem o ut med hunden, efter det engelska, matte och sen läs. Slutar 15.25 -.- Efter det blir det gymmet med brudarna. Idag ska vi köra hårt för i helvete. Igår var alla trötta och döda så vi körde inte hårt alls. Gick/sprang/cyklade 20 minuter. Körde mage lår och annat. Boxades lite också hehe. Inte så speciell dag igår, på kvällen var jag & Elvis med Gjinnen och Ian. Sen tog jag bussen hem med Ian, Gjinnen Nisse & Wille. Mötte Angelica i brb ch ick hem, somnade tjugo över tio. Blev väckt imorse, har vart ute med hunden och ska till bussen typ nu :) Bloggar när jag har gymmat/duschat & ätit. Ikväll vet jag icke vad som händer, känns som jag hhar bestämt nåt men de kommer väl fram sen :)

Jag & Gluggish i tisdags :)


Eyooo

Hejooo, sitter vid datan jao. Äckligaste dagen somm finns hatar den hära dagen! UUUUUUUUUSH! Nu ska jag hem till Angelica, vi ska äta sen göra massa skit. Hatar allt o alla jsut nu ush lust o döda nån. HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Du är verkligen allt för mig bästavän!

Eyooo

Hejooo, sitter vid datan jao. Äckligaste dagen somm finns hatar den hära dagen! UUUUUUUUUSH! Nu ska jag hem till Angelica, vi ska äta sen göra massa skit. Hatar allt o alla jsut nu ush lust o döda nån. HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Du är verkligen allt för mig bästavän!

Gymmat

Grymmaaaaaa brudar fyfan vad vi jobbade hårt! Har ätit och duschat ska till Angelica nu sen typ handen. Bloggar ikväll .Puss!


Underbara du


Du gör livet värt att leva. Jag älskar dig mamma


Dagens outfit


Håltimme

Hej bröder från andra mödrar! Min bloggning har varit usel. Jag är nu hemma, åkte från skolan vid tio över tolv. Har varit hemma ett tag nu, varit ute med Maja och kollar på disney channel. Ska ta hel bussen till skolan eftersom jag börjar kvart över två because att slöjd läraren inte va där. Då har vi musik sen slutar vi. Onödigt men aa. Efter skolan träffar jag Angelica sen ikväll ska vi brudar lösa en grej fyfan den fittan asså. Aja men vi hörs sen, puss!
Nu kommer lite bilder från dom senaste dagarna

Naglar jag gjorde hos Micaela :)

I lördags när mami skjutsade mig till Micaela

Jag & Bestis i lördags

Micilola, loveu

Mario

Yäää

Jag & Denajsbajs i lördags natt

Jag & Micaela igår på morgonen :)

Pinkie girls igår

Fina du!

Igår när vi åt sushi!

Yesterday innan vi drog till rudan med alla girlsen & boysen

Jag & Meyrem i skolan för typ två timmar sen. Utan henne i skolan är de piiiiisss

En till pinkie bild

När jag var ute med hunden


Girls on fire, älskar er



Jag finns alltid för dig min ängel. Vad som än händer. Älskar dig Godfis!


Vill haaaaaaaaaaa


Right now


Bilder som inte kommit upp


Sista bilden är otroligt snygg


Du är anledning till att jag ler älskling


Jag är sämst på blogga

I know.. Men tja! Igår va världens tråkigaste dag. Ja o Jennie kom hem vid halv tolv -.- Somnade vi tio över tolv och vaknade kvart i ett imorse. Vi kollade på habib åt skitgod frukost med min mami. Jennie drog hem för en stund sen, jag har duscchat rakat benen osv. Kollar på habib, ska ladda ner låtar till mobilen nu sen börja fixa mig lite. Ciao

Jag & Nennie i torsdags. 
 
Jag & underbara Meyrem!

Jag & Elvis i torsdags. Jag älskar dig!


<3


Älskar dig oavsett vad. När jag har dig är bara du viktig


Ut nu


Tandläkare

Ey bror! Förlåt för att jag inte Bloggat på ett tag har inte kunnat. Mycke med skolan, Imorse hade jag skolfoto skitfult tog inte enskilt bara med klassen. Efter de va jag hos tandläkaren med johanna. Jag borrade, är helt bedövad i hela käften:( vi va nyss ute med kristian i våran klass. Skön grabb hej hej :) Haha, men nu ska vi Chillah sjukhus soffan tills vi börjar. Ska träffa elvira en stund efter skolan. Saknar henne så mycke! Puss <3

RSS 2.0