You always make me smile


 But sometimes you really make me sad and angry..


Tjofan!

Igår fixade jag Jennie Micaela & Alexandra oss hos Micis. Sen drog vi till Tyresö centrum. Mötte Svante, Felix, Abbe & nån till. Sen kom en annan kille och vi drog till Andreas som hade festen. Vi dansade och hade det trevligt tills de hände lite grejer. Men vi kom hem till Micaela vid kvart över 2 typ. Då va de några hos Micaela, Kevins kompisar. Pratade lite med C & Kevin sen gick jag och la mig. Somnade runt tre, sen vaknade jag halv elva imorse. Vart väckt av Jennie som satt och stirra som ett peddo på mig hahahhaha! Ja o Jennie tog bussen hem sen, niceeeeenice. Men nu ska jag vila lite är trött sen kommer Jenni sen kommer alla brudarna oc hdet är typ tjejkväll typ en timme. Aja puss!

Jag och Svantisen igår!


14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


13e bilden: Du och någon klasskompis.


FÖRLÅT!

Ominherregud vad dålig jag är! Ska berätta om mina dagar, i förrigår va vi i Rudan med några. Inte så jättekul men aa, sen mötte vi Elvis ( jag & Micaela ) åkte hem till Micaela, sen kom Denice. Vi 4 gjorde ryggmassage på varandra typ 1timme, sen somnade vi vid tre. Och jag väckte alla vid 9 halv 10. Vi åt frulle sen åkte Denice hem, sen Elvira. Jag & Micaela dansade och tog det lugnt, sen fixa vi oss sen kom Denice Elvira & Angelica. Vi va hos M en stund sen tog vi bussen till gullmars mötte Ernesto & Anton. Vi åkte till donken i stan, sen gick vi bara runt. Köpte en ny piercing hihi! Sen satt vi inne i kulturhuset vid plattan, och såg hela norge visningen. Så sorgligt, r.i.p <3 Sen sjöng Sarah Don nånting hon som sjunger I remember love. Sen drog Denice, jag & Micaela åkte hem till henne. Sen kom Jennie, vi gick ut med hunden och Lillan lilla plutten hihi. Sen gick vi till Micaela och sen hem till mig en stund, sen åkte vi till Moa Alakoski, där va Gluggen Pontus Fanny Gabbe & Teemu. Vi drog till klena skulle på fest men vi drog till stenbadet istället, De började så alla drog hem. Sen mötte vi massaaaaaa andra på bussen, drog till brandbergen vid halv ett typ skulle på lokalfest med alla men det vart inget snuten kom innan vi kom dit typ. Så jag Micaela Jennie & Frida gick, Frida tog bussen hem och jag M & J till mig. Ganska sådär kväll, idag vaknade vi 11 typ. Vi har degat hemma och snackat och planerat lite. Höhö, nu är dom i handen snabbt och fixar en grej. Jag orkade inte följa med för måste vakta Maja. Snart kommer Mami & Mormor hem då ska jag J & M till Micaela. Jag & Jennie sover där inatt och de ska bli fääääääääätt nice! Kollar på Made nu. Hörs sen ciao!

Längesen skitful!


Älska!


Säsong 1 - Andra Avenyn

Har kollat på Sune nu, haha skitroligt garvat som fan! Nu håller jag på & laddar ner Andr avenyn säsong 1 hihi! Klockan 18.00 kommer Angelica hem, då träffar jag henne. Träffade henne igår men saknar fan henne. Vi kanske träffar Elvira o dom, don't know. Bloggar senare, puss

Den killen är med i Sunes sommar. Han är en av basketkillarna, jag & Angelica tog kort
med han förra sommaren. Haha naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs!


Bebi


Du är meningen med livet Angelica. Vår vänskap kan ingen förstöra. Jag älskar dig mest av allt bästavän.


Grattis Tove!

Idag fyller min Tussan Tove Boman 15år. Redan sagt grattis två gånger hehe. Men hoppas du får en toppen dag, jag älskar dig & hoppas att allt blir bra snart så du kan flytta hem igen!

Saknar dom här tiderna. Kommer ihåg, typ 20minuter innan hade vi gjort sidecut och platta håret
och grejer för att ta kort. Tråkigt att vi nte har den kontakten som förut men det är
ju varken ditt eller mitt fel den här gången. Puss!

Sen fyller min mormor & Jocelyn år också. Grattis! :)


Sunes Sommar

Godmorgon bloggen! Bloggade aldrig igår, Låg och degade fram till klockan halv sx sex då jag hoppade in i duschen och klädde på mig jeans & en tjocktröja och tog bussen till Elvira. Denice mötte mig sen tog hon bussen hem, sen kom Elvira till skomaka sen gick vi till henne. Där va Jossan, Micaela, Louise, Melina & Elvira. Sen drog Louise hem, vi åt kyckling & ris med sås hemma hos Elvis. Gått! Sen började vi gå mot krodilberget, Jossan & Micaela badade efter en låååååång stund. Sen drog Melina hem & jag Elvis Micaela & Jossan till Micaela, åt ballerina kakor och pratade. Sen tog jag & knäppjöken Elvira bussen hem nånstans vid tjugo över tio. När jag kom hem borstade jag tänderna och la mig i sängen. Somnade runt tre och vaknade halv sju, Sen vid typ sju somnade jag & vaknade kvart över nio. Har ätit frukost och laddat ner Sunes sommar. Ska kolla på den nu och äta melon hihi!

Min Tokstolle ♥


12e bilden: En bild på din vardag.


Va med mina brudar + bästavän Angelica. Och vi brukar hitta på lite grejer. Tjejkvällar,
fest typ. Okej jag festar nästan aldrig längre. Eller filmkväll typ. Mys!


Jag älskar dig kusin


Så underbar


Feber

Hej alla friska där ute -.- Jag kommer tyvärr inte blogga mer idag, kanske ett inlägg senare på kvällen. Igår somnade jag runt 3 och vaknade halv 6. Har haft sjukt ont i ryggen och halsen. Har feber också. Så jag knarkade mediciner fick ligga i mammas säng idag wohho! Vid nio somnade jag och vaknade halv tolv typ. Har pratat med Angelica & Ernesto på tele en stund, mötte Angelica. De va verkligen otroligt jobbigt de där, att gå en bit. Trodde jag skulle bryta ihop. Har kollat på Lizzie Mcguire the movie. Skitbra men hade redan sett den förut. Nu kollar jag på hämnden, våra grannar borrar så de låter som in i helvete. Skitjobbigt! Efter filmen ska jag vila lite. När mamma kommer hem (17.00) Ska vi till doktorn och kolla om jag har körtelfeber. Hoppas inte jag fyller fan år om 4dagar :/ Men vi hörs. Puss!

Gammal bild.


-


Try to find a way out. But it's black and white everywhere I want to find the place there you are.


Skepp & Hoj

Mors! Imorse vakna ja halv tolv, duschade. Klädde på mig och väckte Ronja. Vi åt frukost och drack te. Sen vid ett följde jag henne en bit sen gick jag hem igen, va hemma typ 1timme sen drog jag till handen, gick till Tove och mös med hennes kattunge Bosse. Så söt! Sen kom Clara, vi pratade sen tog jag bussen hem vid typ 5. Har vart hemma sen dess. Mamma köpte kebab till mig hihi. Skulle igentligen träffat Louise men får inte gå ut saknar henne jetemycket :( Jag har laddat ner The Shining och Lizzie Mcguire the movie. Så ska tvätta bort sminket och lägga mig i sängen och äta goda saker. Vet inte om jag bloggar mer idag. Sovsågott. Juste btw, jag och mamma kollar på en resa till Turkiet 1vecka den 12augusti. Hihi happy girl! Aja ciao!
Jag älskar kebabrulle


Rashtak

Tjo män! Jag träffade Clara sen kom Emma Rosengård & Ronja senare kom Frida. Vi satt och prata om allt och inget. Hehe, sen drog jag & Ronja hem till mig vi har degat. Vi har inge mat hemma så ja får damp är skitsur. HEHE, aja nu ska Ronja blogga sen ska vi ner och kolla film. Puss!

Sexygirls på lanet för längesen!


11e bilden: En person du kan berätta allt för.


I feel so small without you by my side


Insidious

Godmorning! Jag & Angelica vaknade runt tolv, då åt vi frulle och hämta laddare hos henne. Nu har vi vaktat Maja en stund men nu ska vi kolla på Insidious. Den verkar bra, senare ikväll ska jag kanske träffa Clara Abo Bobah min saknade ungjävel! BTW, jag fyller år om 6dagar hihi! Bloggar senare, tjenamors hejdå!


About my day

Tjohoj! Vid 8 kom Ernesto till Angelica, vi kollade på sommaren med göran sen sandor/ida sen satt angelica vid datan så ja o Erno typ höll på att somna sen vaknade vi till igen hihiih. Vid elva gick han till bussen och vi hem till mig. Vi åt och sen gick vi upp hit och suttit vid chatroulette hahahaahahahahhahaah skittråkigt. Ciao!


10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.


Elina som var med i Turkiet :D


Utan dig i min värld skulle allting vara svartvitt



Bajs hund

Tjena! Är hundvakt till världens jobbigaste hund som tyvärr är min. Hon har bitit sönder mina händer typ jag har skit ont :( Har passat henne sen fyra, nu är på ett sjukt jobbigt humör. Jag väntar på Angelica som är hära om ungefär 20minuter hoppas jag. Pratar med några på fb och smsar med några. Nu ska jag stänga av datan. Puss!


FML FUCK MY LIFE TPL TRÖTT PÅ LIVET

Iphone 4 snälla älska mig och tvinga min mamma att jag ska få dig. puss <33333333333333333333333 love iphone 4, sviker du mig ska jag straffa dig din jävel!!!!!!!!!!

8e bilden: En person som du saknar.


Patrik Gluggen Sötnöt Snyggoberta Baumgarte ♥


7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.



Sur & Ledsen

Förlåt för att jag inte har bloggat, har inte orkat. Igår va ja o Angelica bara hemma. Nu är vi hemma och sitter vid en varsin data. Vi ska upp till brandbergen ceentrum nu och köpa comviq till Angelica sen ska vi till mig och vara hundvakt från 4 till 8. Och nu bråkar jag med min mamma för ja vill fucking ha en iphone, och hon tvekar och då känns de somde kommer bli ett bajs NEJ! Har gråtit och nu sitter jag med ögonbrynen ner och munnen ner. Inte vart så sur på länge. HEJDÅ

Bröderna Karlsson

Tjoho! Jag har typ vart hemma hela dagen till åtta, för vi har haft gäster. Jag lekte med lilla tjejen typ 5timmar.. Sen kom Angelicas mamma Helen över och fikade hihi. Sen vid åtta åkte jag & Jennie till handen och mötte på Johanna & Tessan. Sen satt vi med dom en  stund sen så köpte vi redbull och kexchoklad sen tog vi tio i elva bussen hem. Vi ska kolla på bröderna karlsson nu sen starstruck. Sen kanske möta Majo & hans kompis vid bussarna. Sover hos Jennie. Bye :)


Just go with it / Precious

Godmorgon! Vi har vart varkna typ 40minuter. Nu har vi laddat ner två filmer. Rubriken alltså hihi. Men nu ska vi kanske möta en kompis. Vi är hundvakt typ en timme -.- Sen vet jag inte vad som händer, eller vi ska typ ha gäster. Min pappa, låtsasmamma, min låtsasmammas mamma, och min låtsasmammas systers barn som är 7eller8. De kommer bild på henne här nedanför hihi. Men nu äre filmdags. Puss!

Haha ful jag är. Förra sommaren :)


The good girl

Godkväll! Jag o Jennie var på gården, kollade på en film. Sen drog vi hem vid halv elva, laddade ner en film och började kolla på den vid halv tolv. The good girl, skitbra. För en kvart sen gick vi ut och mötte Hampus & Ernesto typ fem minuter. Nu kom vi in och ska kolla klart på filmen. Sen blir det att sova! Sov så gott. Godnatt :D


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


Huddinge

Jag tror jag & Jennie drar till huddinge eller typ gården hahaha. Nej men nu ska jag be Nennie ringa sen åker jag till donken med min mamma och äter <3<3<3<3 sen möter jag Jennie hihih. Tror vi sover hos mig inatt eller hos henne, men hos mig tror jag. Dont know. Puss!

Only you


Marrängglass

Mormor gjorde en glass, vaniljglass riven chocklad & mosade marränger. Omg vad gott! Men nu är glassen slut men mamma ska köpa det sen. Wihi. Sitter och pratar med en tös Hihi! Men nu ska jag äta kexchoklad och knarka min låt och ''chatta'' lite på fb ihih Pössss


Igår på donken :)




Sometime you have to forgive


Lukas boyyyy



Donken stalkers

Tjo! Förlåt för att jag inte bloggade igår, hade inte tid :( Men jag drog till Jennie, vi kollade på never been kissed typ 15 minuter.  Sen drog vi till Johanna Lohman hämtade skinnjacka, sen gick jag Johanna & Jennie till donken och åt igen, lilla menyn men mcjunior istället. Sjukt gott! Sen satt vi där till elva, sen drog Johanna och jag & Jennie satt vid mårdvägen och tog kort. Lyssnade på sjukt hög musik och typ stog på händerna. HAHA! Typ tjugo i tolv kom Big mama Hampus Hedin, Madi & Ernesto med bilen och vi satt o pratade en stund. Sen hoppade vi in och åkte till trollbäcken, ingen aning varför.. Sen släppte vi av Ernesto i kulfång, sen Madi i svartbäcken sen skjutsade han mig o Jennie. Vi kom hem vid halv ett. Då kollade vi klart på never been kissed. Skitbra! Sen somnade vi runt kvart över 1, sen halv 2 ringde nån till Jennies mobil och skrek, Vi vart skiträdda.. Imorse vaknade vi tolv, åt frulle och jag klädde på mig och Jennie följde mig till bussen. Nu är jag hemma och har vart det ett tag, pratar med några på facebook. Ska kolla på Slumdog millionaire, och vara hundvakt typ två timmar -.- Kan någon rädda mig? :( Bloggar sen. Puss!

Jag Angelica & Gloria dagen innan jag skulle till Turkland, vi dansade in the rain :)


5e bilden: En gammal bild på dig själv.


Jag älskar dig Nennie ♥


Huddinge!

Vart inge fest, så jag ska till Jennie nu. Sen drar vi till huddinge och träffar våra vänner Oskar & Alex. Vi tillbringar alltså kvällen i Huddinge då. Vi är hemma nånstans vi halv ett typ. Då kanske jag bloggar. Men nu ska jag dricka upp mitt te och kila till bussen! Puss! Ha en trevlig onsdagskväll!


Alibama


Åkte till donken med Jennie åt lilla menyn fast mc chicken junior ist. Sen åkte ja hem. Pratar med Angelica om massa. Ska packa sovkläder o så sen till Jennie sen börjar vi fixa oss och drar på fest. Sover där inatt. Puss!


4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.


Seg Elvira


Yesterday :) fint plåster..

3e bilden: En bild på någon i din familj.


Valpisen Maja


Huddinge orten bror

Igår drog jag & Jennie till Huddinge, mötte Oskar & Lukas. Vi gick först typ 30 minuter, snackade lite. Sen förbi Lukas för han skulle hämta en grej, sen gick vi och satte oss utanför Huddinge gymnasium. Vi satt där med dom och pratade ungefär 3timmar haha. Sen kom Alex, vi satt ett tag sen följde d0m oss till bussen. Sjukt lyckad kväll iallafall! Jag har Oskars mobil btw, sjuktbra! :D Elvira kommer t mig vid elva, sen drar vi till grönan. Jennie sov här inatt ska väcka henne snart. Så söt när hon sover!! Puss


Laddat ner filmer

1.Till det som är vackert
2.Slumdog millionaire
3.Juno

Alla tre verkar sjukt bra. Men Jennie kanske sover här inatt, de va ett tag sen jag träffade henne :/ Men nu ska jag ge hunden mat sen ut med henne. Puss!


One wish, just one. I'm begging you


2a bilden: En bild på dig själv.


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.





Igen

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.

3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

6bomb

Tja! Drog och mötte Elvira vid skomaka. Vi gick och satte oss vid lyckeby och pratade typ 20 minuter. Sen gick vi till Elvira snabbt, grattade hennes padre. Sen till bussen. Jag tog 7an till brb sen gick jag. Pratade med mens Angelica påvägen, trevlans. Jag kom hem för typ 25minuter sen. Då duschade jag, nu ligger jag i min säng och har precis smörjt in mig sjukt mkt för jag har börjat flagna megamycket :'( Imorgon blire grönan med Elvis boy.  Nu ska jag ladda ner några filmer. Puss!

Igår när vi hade badat :)


Lodaroutfit


Någon gammaaalt gina linne med typ en drake på haha, och elviras gråa mjukisar.
Sen typ någon tjocktröja och sportjackan. Nu käkar ja frulle sen borstar gaddarna sen
möter Elvira. Puss!

I thought wrong about you, you are so fucking fake. For you love is nothing



Usel bloggare

Förlåt så hemskt mycket. Igår drog jag till donken med Elvira och Louise, jag & Elvira köpte en box med 20nuggets i och delade på. Sen en varsin chees. Tjocka jo jag vet. Sen tog jag & Elvis bussen hem till mig och hämtade badkläder sen drog vi till Elvis, hämtade badkläder och kollade bussar o så. Sen drog vi till skomaka vänta på bussen där sen hoppa vi på Johanna p & Linus buss och vi drog till gullmars. Vi väntade på Louise där, sen tog vi typ 19x bussen till Hagsätra och gick därifrån till Älvsjö badet. Inte så långt, sen badade vi där. Eller jag & Elvira doppade bara oss :) men linus puttade i mig. -.- Sen klädde vi på oss varma kläder och väntade på bussen till alvsjö station, därifrån fick ja o Elvis springa för att hinna med bussen till gullmars. Sen tog vi bussen från gullmars, jag va hemma typ kvart över elva. Då satte jag mig vid datan men den hade damp och lackade så jag la mig och smsa istället, sen somnade jag nånstans vid kvart över tolv. Imorse skulle jag & Elvira och några till till grönan, men jag försov mig och har inte pengar. Dom e hos papi och ja orkar inte åka ända t flemmingsberg typ. Så vi åker imorn istället, Jag ska ner nu och äta frukost sen ska jag möta Elvira en stund. Vet inte riktigt vad vi gör, kanske bara chillar i orten. Eller i porten, nä skoja men nu måste ja klä på mig föfan. Puss!





Donken med Eliviroboy

Och äta maaaaaaaaaat.

Till höger där är fisen


Bilder från igårkväll & idag











Tråkig TJEJOR

Vi kollade typ bara 10 minuter av filmen igår, sen somnade alla. Jag vaknade för ungefär 20 minuter sen. Jg väckte Elvira då genom att sparka henne hihi. Nu har dom somnat -.- Nu ska ja be dom tralla upp så vi kan äta frulle boy <3

HAHAHAHAHAHHA IGÅR


Instängd

Nu ska vi kolla på den filmen. Puss!


Hos Elvira

Är hos Elvira med henne & Louise. Vi har ätit ravioli och pratar massa skit. Nu ska vi typ kolla film. Puss!


Bag!!!


5 pictures






Kexchoklad

Tjohoj! Jag kom hem för ungefär 15minuter sen, då åt jag. Och nu sitter jag här och chillar. Mamma o mormor är och ska köpa 3 kexchoklader till mig. När dom kommer ska jag duscha packa & fixa mig. Ska träffa Elvira & Louise och vi träffar Micaela som kom hem idag. Sen drar vi till Elvira och typ chillar bará. Jag & Louise slaggar hos henne inatt iaf, men nu ska jag ladda upp bilder från idag och typ tre från igår natt. Puss!


Midsommarkrans

Hehe kör på samma rubrik som Angelica ;) Men igår mötte jag Angelica i handen, vi drog till midsommarkransen och var hos Louise. Vi käkade pizza och drack coola garvade och massa annat hihi. Sen när vi var i Årsta berg så pratade vi med nån kille som va jetefull. Sen kom vi hem vid halv ett och kollade på 7xlika barn leka bäst. Skit dålig! Sen somnade vi vid typ 3 och vaknade halv ett av att S väckte oss. Vi har ätit frukost och ska åka till vh nu. Vi är där en stund sen åker jag hem till mami och är hemma till typ vid 6 då träffar jag Louise & Elvira. Och typ Micaela vet inte. Sover iallafall med Louise & Elvira inatt. Vet inte vart men bloggar mer sen. Puss!



Sjukt gammal bild


Liljeholmen

Sitter i liljeholmen med angelica vi väntar på tunnelbanan mot midsommarkransen till louise. Bloggar senare. Puss!

Mot Åsnan!

Har klätt på mig och ska bara packa ner tandborste och så, sen tar jag kvart över bussen till handen terminalen och därifrån tåget till vh och möter Angelica sen tar vi tåget till årsta berg och tillbringar kvällen dära till ungefär tolv då vi kilar till Angelicas landställe och sover där. Bloggar kanske hos Louise åsni booi. Bajbaj! WTF nu spamar Elviraaaaa mig så måste skynda puss

Harry Potter maraton

God eftermiddag! Jag åkte till handen terminalen och mötte Angelica, vi gick till c och träffa Louise och Elvira. Sen drog vi till biblan och pratade, sen kom Moa Alakoski och sen Elin. Sen drog Angelica Louise & Elvira. Då gick jag Elin & Moa A runt i centrum och jag provade ett par höga shirts som va för stora :(:( Sen tog jag bussen hem, har ätit nu. Ska bara blogga och klä på mig sen drar jag till Elvira. Jag Louise Elviri & Angelica ska kolla på alla HarryPotter. Sen sover jag hos Angelica inatt på landet. Myspys men nu ska ja kolla fb o så. Bloggar innan jag går pussss


Nu ska vi tydligen vara hos Louise ist och vi kanske sover där ist. Hehe

Outfit & facelook


Mörkblåa jeans vit tubtopp och min gröna jacka :)






Love you knäppa polack abo bobah <3


Oldies









My song for the world


Godmorgon alla sköna tomtetossar! Nej jag skoja, igår somnade jag någonstans vid typ
halv 2-2. Imorse vaknade ja tio men somnade om på dirren och vaknade tjugo över 12.
Åt frukost och har suttit ute på baksidan och pratat med mamma lite. Hon är så underbar
som alltid förstår mig ♥ Och jag gick precis upp för jag ska sätta på musik och börja fixa
mitt hår är krulledull för att jag duschade håret yesterday. När jag är klar drar jag in till
handen och möter Angelica. Vet inte vad vi hittar på det märker vi sen. Ikväll blir det fest
i huddinge eller gårdens bad och träffa Felix och hans vänner. Smsar med Alex N, Shaky &
Andreas nu. Haha Angelica snackar nog med sina små gullisar. HAHHAHAHA! Nej men jag
lägger ut outfit sen :) Och inatt sover jag på Angelicas land årsta havsbad. Så bloggar när
vi kommer dit ocksåååå :) Nu ska ja smsa Louise åsnan tihihihihih byeeee


Godnatt

Gick inte att kolla på filmen ljudet fuckade.


Precis som jag trodde


</3


1000 gånger starkare

Har kollat klart på festival. Värd att se! 4/5 toast. Juste jag pause mitt i filmen vid tio och gick och mötte Alex Pussy & Pontus W. Vi satt vid bussarna och pratade lite sen drog jag. Har pratat lite med Alex N en annan kompis och jag och Agi ska på festish med han imorgon. Så dä najs. Ska sova efter filmen så vet inte om jag bloggar. Imorgon träffar jag Angelica när hon vaknat. Godnatt!




Laddat ner movies

Tjo! Vid ungefär halv sju drog Angelica hem till landet och jag mötte Ronja vid henne typ, vi drog till centrum mötte Elvira och Louise sen drog jag & Ronja till rampen. Sen in till bobas, vi spelade trummor och piano med Osten. Värsta bandet! Sen tog jag & Ronja bussen till brb c och gick därifrån, Ronja till sig och jag till mig. Jag duscha på dirren när jag kom hem, hade hårinpackning i. Skönt.. Nu ligger jag i min säng och kollar på Festival. Sjukt bra film. Har typ 35 min kvar av filmen, ska kolla klart och äta vattenmelon och dricka cola. Sen kanske jag möter Ronja en stund. Senare ikv ska jag kolla på tusen gånger starkare som jag också laddat ner. Och life as we know it. Så det blir en mys hemma kväll. Nu ska ja checka filmen och smsa med min make. Vi har faktiskt ett halvår om några dagar. Hihi wippi! Men bloggar när filmen e slut. Puss

Den filmen ser jag nu. 7t bra!


Maria Angelina'


Wrap you around me


Don't stop the parteeeeey


Skitfula men tillsammans är vi finast


Brandbergis

Tjo! Imorse kunde jag inte blogga när jag precis hade vaknat för batteriet på datan hade dött och hade inte laddaren till datan med till papi & dagi. Men imorse när vi vakna åt vi frulle och låg i sängen & jag lärde Angelica polska eftersom vi ska till Polen någon gång eftersom sommaren. Men sen tog vi ett bussen till handen och gick av i haninge c. Där va Frida sen tog vi bussen hem och på bussen satt Gjinoa & Min man Pontus. Angelica gick hem till sig nu och jag till mig. Hon ska komma hit snart för mami ska åka och handla och vi ska vakta hunden. Senare vid 5 åker Angelica till landet och hon sover där och jag hemma. Jag skulle igentligen träffa Shaki men orkar inte åka till jordbro ikväll. Så träffar han någon annan dag ist. Så ikväll blire mycket uppdatering eftersom jag bara e at home. Bloggar mer senare. Puss!

Ena mitt öga har svullnat upp för jag åt nektarin igår. Kul jul..


Hemma från bion!

Godkväll bloggen, jag & Angelica drog till tåget. Vi kollade på skräckfilm på tåget (vi hade datan med oss) sen vart de något skitläskigt så vi skrek haha men sen drog vi till biosalongen saga och köpte biljetter sen köpte vi en varsin mjukglass på donken sen klockan nio började filmen. Vi kollade på kronjuvelerna, sjukt bra film rekomenderar verkligen den. Mycket tårar kom det från mig o Angelica iallafall. Jättesorglig :/ Hah nej men sen sprang vi till tåget på 16 min från Saga, ouh coola flikkor. Sen kom Melina & Meyrem så vi satt med dom på tåget och pratade lite om everyyything. Juste jag o Angelica kände oss lite udda, alla kollade på harry potter idag så skulle vi se kronjuvelerna.. Men aa vi kom hem hit till dagi och papi för typ 15min sen, vi har ätit och tvättat bort sminket och borstat gaddarna, Nu ska vi kolla på creep på datan sen sova typ. Bloggar imorgon när vi har vaknat. Puss!










Min babyyyyyyyyyy

Har pratat med min baby nu och är superglad ska träffa han någon dag. HIHIHIH! Men jag & Angelica ska på bio ikväll och se bad teacher eller kronjuvelerna. Puss hejdååå! vi sover hos papi i vh inatt. Vi har ingen data där om vi inte pallar bära på den i sttan och skit.. Men bion börjat runt nio vi är hemma typ tolv ett. puss puss hejdå puss bye puss

Jag <3 min den hära älsklingen och den andra. Puh, loveu 2 more than everything!

Tyber asåsåå

Idag kommer jag va lite dampig för jag har icke tagit min medicajn. HAHA!

-


Again


Bilder som inte lagts upp









Alone in tha ghetto

Godmorgon! Igår drog jag & Angelico till konsum mötte Hampus sen åkte vi till statoil sen skjutsa han oss till dp där vi mötte Jossan o Emma. Vi drog till gården. Där va 3 små saknade pojkisar, Pontus Osten & Min sötnöta Gluggen! Vi kollade på dum & dummare. Sen gick jag & Angelica hem. Kollade på film sen somnade jag vid halv ett. Vi vaknade tjugo i tolv imorse då gick jag Helen & Agelito hem till mig och hälsa på Maja. Nu åkte Helen & Angelica till handen c och ja sitter kvar här. Fast Pontus är hemma fast nere. (Hennes papi) Men dom kommer antagligen hem snart då käkar vi frulle och kollar film eller något. Slöödag! Ikväll ska Angelica träffa Maja A och jag skulle igentl på bio med Pontus o se harry potter men no money och har inte sett dom andra harry potter så kommer inte fatta :( Men kanske ska träffa Johanna Stålnacke. Bloggar sen puss!


Forget about me


Love you bestfriend

The day you leave me, I leave the world. You mean a lot to me.
Thanks that you are there for me when everything is bad.
You are worth gold


Läskigt

Har ni sett att på nästan varenda bild är mitt huvud snett mot antingen vänster eller höger sida. Checka


Dopp


Jag & Angelica gick till henne, åt en billys och hon macka. Sen klädde vi på oss och gick till Alex port och hämta en grej. Sen drog vi till rudan, satt vid bryggan och prata i ungefär 40 minuter och doppa fötterna. Sen drog vi hem till mig, jag åt sen drog Angelica för stund sen. Hon skulle äta, ska möta henne nu. Vi ska till brb c och sen till gården hihi. Jag sover hos henne inatt så vi hörs nånstans vid 12 halv ett. Puss!


Come to me on friday or saturday or sunday, but I can wait to monday


Nu till Angelica!

Sen till rudan. Puss på stjärten


Turkiet del 1























Svaaaar

Madde Roslind om Sexybitch:
Vilka vänner litar du på mest och vilka umgås du mest med? Kram :)

Hej på dig, jag litar på väldigt många vänner. Men dom jag säger ALLT till är Jennie & Angelica. Förut sa jag allt till Ronja, men vi umgås nästan ingenting längre. Men vi är fortfarande men inte lika bra som förut som däremot inte är kul :/ Men just nu umgås jag väldigt mycket med Jennie, & ibland med Angelica. Men jag & Jennie är bra vän med Micaela och Johanna Stålnacke. Sen umgås ju vi med brudsen & grapparna hihi!


Do you know?


Vet att visste stavas med två s men min kusin Klaudia har skrivit fel men skitsamma orkar inte göra en ny

- Jag sover med öppen mun, har gjort det sen jag var liten. Hatar det

- Jag brukar ha tix att min vänstra arm hoppar till helt plötsligt, eller tix i vänstra ögat.

- Jag har tvångstankar väldigt ofta, om jag ligger i sängen mitt i natten och ska sova och tex inte vet vart jag la mitt busskort, då kan jag gå upp och leta efter det tills jag hittar det. Något jag stör mig på väldigt mycket

- När jag var liten var jag urgrym på Tennis. Jag gick med Melissa Bakalbasic också :) Men sen bröt jag min arm och fick inte spela längre. Hade jag inte brytit armen tror jag faktiskt att jag fortfarande hade spelat tennis.


- Jag ångrar mig verkligen stort att jag gjorde sidecut

- Det är jäättemånga som tycker att jag och Micaela ser ut som tvillingar. Tycker ni det?




- Jag har alltid jättesvårt att komma över killar

- Hade jag fått välja hade jag velat heta Angelina (mitt mellan namn)

- Jag hatar att simma ut i havet, vågar inte längre än till brösten. Höll på att börja gråta i Turkiet
när jag skulle försöka gå längre ut.


- Är rädd för trånga utrymmen


Sonnys chans

Godmorgon! Förlåt för att jag inte bloggade mer igår, vi försökte ladda ner filmer och väntade en timme sen gick de inte att kolla. Vi fixade först Angelicas design och fixa och trixa med en header på photoshop. Men de gick typ inte bra med headern. Vid halv 2-2 satte vi på Easy A. Sen tvätta vi bort sminket och så och gick upp på rummet och kolla istället. Men jag somnade vid halv 3-3 typ. Angelica kollade klart på filmen tror jag. Jag blev väckt av att Maja skällde imorse vid tio. Snällt.. Sen gick jag ner åt världens godaste soppa. Nu sitter jag nere i min soffa och kollar på Sonnys chans och bloggar. Cool tjej. Snart får faktiskt Angelica ta och vakna! :O


Peddoblick på sista bilden. Hihi

Jordbro psykopat

Tjo bloggish! Vid åtta drog jag & Angelica till donken och köpte 20mgnuggets. Sjukt gott! Då kom Elvira, vi drog till vh. Gick till papi på toa och hämta laddare till Elvis. Sen satt vi med en alkis Janne han berätta lite om allt möjligt, sen kom Louise Gabbe & Teemu. Vi tog bussen till Gabbe, va där typ 15min sen gick ja Elvis Jossan Angelica Louise till bussen och tog tåget från vh station till handen sen tog ja Elvis Louise & Angelica bussen då kom Alex S på sen gick ja o Angelica av i skytten och hem till mig. Vi ska kolla på Prinsessa nu och poppa popcorn. Kanske bloggar senare. Hihi pussss






Sommarens bästa låtar!


Sexybitch

Tjo bloggen! Idag har jag vart hundvakt -.- Sen kom Angelica vid ungefär 2 och vi kollade på tv och tog de lugnt, hon gick precis hem för att blogga och sånt. Jag ska äta nu, sen fixar jag mig snabbt. Ikväll blir de nog chill nånstans med brudsen. Förlåt för att inte bilderna från Turkiet kommit upp ännu, jag ska lägga upp dom när min data har börjat fungera som den ska! Puss!

Tänk om


Stalker

Jag & Jennie drog till rudan med Micaela Jossan Denice Meyrem Elvira & Melina. + Melinas pappa o hans kompis. Vi grillade, åt chips drack coola pratade och tog de lugnt sen drog jag & Jennie hem till mig. Åt, vi har vaktat hunden lite och nu ska vi dra till rudan igen. Vet inte om Jennie sover här inatt, men nu har vi bråttom. Puss på stjärten!


Rudan

Hejsan hopsan! Igår drog jag o Jennie o mötte Micaela Denice Louise & Jossan. Saknat brudarna! Sen åkte vi till donken ( jag o Jennie ) sen mötte vi Elvira och Meyrem. Men dom drog, sen mötte vi Pussy Pontus W Mumin Gjinnen & Alex vid Sågen. Va med dom till typ 11 sen drog jag o Jennie till vh. Vi kom hem vid tjugo över tolv då åt vi sen sov vi. Imorse vakna vi runt elva, Jennie åkte hem och jag va hemma med papi & dagi. Sen tog jag & Dagi 1 bussen hit hem till mamma. Vi har lekt lite med valpis och nu ska jag till Jennie vi ska till rudan och möta brudarna. Puss!

Från Turkiet


Klaudia och Weronika





Minnerna med er. Är något jag aldrig glömmer. I love you

Take me away


Maja <3


Inte så bra bild, nu sover busungen. Är knäpptyst vill inte väcka henne..

HEMMA!

Från Turkiet! Förlåt för att jag inte har bloggat något alls. Men har inte orkat för de finns inte åäö dära och de blir fult om man ska skriva oai och sånt ist. Men vi har haft de sjukt nice! Solat, dansat badat, lärt känna massa sköna turkar och svenskar dära! Minne för livet. Men ja e typ inte brun för jag hade meeeensverk där o ppallade inte hade så jävla ont. Men de kommer bildbomb imorgon. Vi kom hem till  mig typ 5imorse, då gick ja o Jennie ut och sprang. Vi kom hem vid sex, åt. Jag somnade vid åtta sen klockan 12 väckte mamma oss, vi åt frulle och åkte till Norrtälje, tog 2timmar dit och vi köpte sötaste valpen Maja. Jennie gick precis hem hon ska äta hos sin farmor och jag ska vakta hunden tills mamma kommer, fixa mig lite sen möter vi världens mest saknade Micaela. Jag bloggar självklart sen! Ni kan få en bild från imorse

RSS 2.0