Mår aspiss

Är skitsjuk o Angelica försöker dra mig till hennes skola.. Men vad ska jag göra. Kan ju knappt gå till köket.. Men nu ska jag äta nånting, är jättehungrig. Sitter med shirts, mjukisar över, en tshirt och en tjocktröja och tjoockt täcke. Men jag fryser fortfarande ihjäl, kan knappt prata för ja har så ont i halsen. Kanske ska till doktorn med mamma sen, hoppas på att jag blir bra tills imorgon, vill inte ligga efter med skolan och så. Bloggar såklart sen, puss puss!


'Ja, jag är helt döddd.
 
Underbart jävla fin lååååååt

Sjuk

Omg sämsta natten i hela mitt liv, seriöst. Först vid elva somnade ja typ en halvtimme sen vaknade jag av att de va skiiiiitkallt ja darrade verkligen, sen blev det kockhett men ja frös ändå, sen gjorde de ont i heeela min kropp! Så ja gick till mamma o grina, fick ta massa mediciner o så, och fick sova i mammas säng :D Idag ska jag träffa Angelicoo eller Jennie, vet inte. Men måste sitta inne, har feber och mår skkitdåligt, ont i halsen mest. Aja pusspuss

På Sommarlovet, vill ha sommarloooov!

Dålig uppdatering!

Förlåt har haft fullt upp den här helgen, massa hit o dit. Men skitsamma, idag va de skolfoto va skitnöjd :) Sen har ja haft ont i huvudeeeeeeeet! Imorgon vet inte ja inte om ja ska till skolan, skittrött o mår dåligt o håller på spy varje gång ja hostar. Ont när ja sväljer, asså aaaallt gör ont. Ska upp och kolla på vera med flera och sova, imorgon får ja sova ut. Puss!

Lilla Micke..

Grymt sötaaaa bree

Mamma köpte två par shirts. På ett par står det raring och andra sötnos :)

HAha naej va göllit

Morgon outfit hehe

Och nu ska jag ruuuuuuuusa till bussen och möta Johanna vid skolan sen blire lektjons förfasiken, hehe! Sen ska jag till ma dadi idag, efter skolan träffar jag Angelica. Puss!

Asså du kan fara åt helsike

DIN JÄVLA BAJSKORV! AAAAA DU ÄR SÅ JOBBIG DU LEKER SÅ JÄVLA MKT ASSÅÅÅÅÅ ÅÅÅÅH LEK INTE COOOL ASS ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

Shuperuppelele

Tjejkväll idag på eken förfan, skittråkigt haha! Aja men efter de åkte jag taxi till stureplan och fick min nya bil, hahahhaha men gud skoja. Sen tog jag bussen till brandbergen -.- Inte ens i närheten av stureplan, sen åkte jag hem o duscha o nu ska jag äta kolla på vera med flera o sova, ska upp tidigt imorgon och ta the bussen whit my swweeetie poop Maddis! :) Aja hare!

FINA JÄVEL! ÄLSKAR DIG!

Nu till handen


Längesen

Hos Tussan

Med Jennan! Nu ska vi eta. Eller typ om två timmar, sajk. HEJDÅ


Elin Blomqvist

En äkta vän, som jag aldrig släpper taget om. Du är och kommer alltid va en som finns in ma heart! Min lilla söta kanin, du halkar alltid på mina smilpölar.. Elin, jag älskar dig fortfarande lika mkt som förut. Allt vi gick igenom, vissa bra vissa dåliga. Ja tror inte vi bråkade så ofta heller, vi måste träffas någon dag! Alla minnen med dig är så jävla oförglömliga! Jag fattar inte varför vi gled ifrån, allt bara blev som de blev. Är glad att vi är vänner iaf, skulle va ännu gladare om de va som förut. Älskar dig syster! Du är bäst!


School

Tjollhopp! Vaknade nio, tog halv tio bussen till johanna. Vi gick till skolan, bakade rulltårta :) Jag Madde Moa o Johanna va ju bäst förfan! :) Sen åt ni deen, sen vare bild ja Madde Moa Johanna hade bilduppgift o de va asmysigt hahahah. Sen slutade vi, då gick ja o Johanna till henne sen kom Tessan då kolla vi på skräckis sen gick vi till centrum sen va ja där ett tag med några sen gick ja t Johanna sen vid sju smsa Michelle o ville träffas, då träffa ja henne och Anton. Vi hade rätt kul som vanligt HAHAHAHA ANTON MED SINA JÄVLA RIM. Sen åkte Michelle till Claudia och jag & Anton fjärt tog bussen. Sen kom ja hem kollade på fångarna på fortet på datan, sen duscha jag och nu ska jag upp och sova. Och jag har ingen comviq så de suger! Ska fylla på imorgon bitti, Aja sov så gott. Puss!

Just nu abow

ÅÅÅW

Harw 44w läsarew idagw, omajgadw! Jagw trowr jagw skaw bliw fjortiws igenw? Ellerww vadw tyckerww nniwww?

Skolan bre

Najs dag asså! Vaknade åkte till Tessan, där va hon o Johanna. Vi kollade på hannah montana. Sen gick vi till skolan, skitkuuuuuuul! Alla tyckte de va tråkigt men fan skitruligt.. Sen gick jag Johanna Angelica Sasha och Benjamin och mötte Jennie sen kom Jonte också sen drog alla vendelsö barn till djurgårdsplan och där va ALLA. Skitmkt folk, sen drog vi till rampen sen åkte jag och Jennie till henne och åt sen till handen och träffa Tussan, sen åt jag donken med min kära mammaaaa :D Och nu ska jag upp och sooooooooova! Nattinuffsan! :D

Min allraaa bästavän som ja älskar miest

.

M ♥ J ♥ A
Loveu

SKOLA IMORGON

IMORGON ÄR DE SKOLA OCH JAG HAR SAKNAT ALLA ASMKT! ÅÅH! SKA UPP HALV NIO OCH PLATTA HÅRET KLÄ PÅ MIG O SÅ KNARKA MEDICIN. HEHE, SEN DRAR JAG TILL SKOLAN! PUSS PÅ STJÄRTEN! HEHEHEHEH :D



That's who i am!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CIAO

SKOLA IMORGON

IMORGON ÄR DE SKOLA OCH JAG HAR SAKNAT ALLA ASMKT! ÅÅH! SKA UPP HALV NIO OCH PLATTA HÅRET KLÄ PÅ MIG O SÅ KNARKA MEDICIN. HEHE, SEN DRAR JAG TILL SKOLAN! PUSS PÅ STJÄRTEN! HEHEHEHEH :D



That's who i am!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CIAO

Michelle Binna

Fyller år idag, grattis gumman!

Älskar bilden, och dig

Babygixx


Babygix, you just dont know know.

Hehe skitbra låt ju? :o

<3


Skiter i vad alla säger, älskar dig iallafall Tove.


Sjuk

Är verkligen jättesjuk, kom från Angelica för typ två timmar sen. Då började jag slänga ut ALLA kläder från garderoben, och började vika. Sortera, duktigt. Sen städa jag rummet och fixade tvätten, hängde upp den och så.. Sen har jag ätit massa mediciner för att bli frisk. Nu har mamma gjort majskorvar till mig som jag ska äta, senare ska mamma åka och träna sen när hon kommer hem ska vi till pappa och jag ska hämta lite kläder och hälsa på. Sen hem och sova, kanske skulle sova hos Tove. Aja puss!

Longlong time ago.

Mysa mys kväll med Angelica

Nu ska vi äta gurka morötter med dip chips choklad och dricka coola och sådär.. Feta vi är.. Sen ska vi kolla på skräckfilm, gud så mysigt. Är sjukare nu, mår skitdåligt. Pratar lite med Sebbe & Tove nu. Kanske bloggar sen, Puss på er! :d


Sjuk

Skulle träffat Michelle idag men är så jävla sjuk så ja har ingen ork. Ska ligga i sängen o äta gorbys.. Tills ikväll, sen kanske ja träffar Michelle. Sen sover jag hos Angelica, ska bli najs. Kommer sitta o snora hela kvällen! Förlåt för dålig uppdatering! Loveyä!


Homie

Ska sova hos en p0lar3. Mamma står o gnäller för hon vill ha mig hemma ikväll för jag är sjuk but no! Aja ceya

MOMINTROLLET

Gorbys & Billys in my <3

Mamma kom hem med de, åh wonderful. Ska äta de nu, sen upp och duscha sen packa och städa lite i mitt rum. Jennie gick nyss vi kollade inte klart på filmen de va typ 20min kvar. Men ah, Bloggar när jag är klar! Ciao amigos!

Lika? :) I know u love us

Juste!

Ingen bloggning ikväll typ, är sjuk och orkar inte. Ha en trevlig kväll. Snart kommer mamma hem med morötter gurka paprika och dip så ska jag mysmysa lite med henne sen drar jag till handen och pratar lite med Clara. Puss!

Så ser man ut nu, inte.

Cast away


Där har ni trailern, den är så jävla sorglig! Puss.

Om jag tänker efter

Så måste jag skriva lite. De finns en person som är underbar. Asså ärligt, vad som än hänt och hur dåligt ja än har mått, så har hon alltid stöttat. Sen nästan ett år tillbaka, Jag kan säga precis allt till henne, ALLT. Och jag menar de, Nu när du va borta två veckor. Asså seriöst vad jobbigt de va, och vi va ju inte så glada på varandra.. Men de spelar ingen roll, jag visste ändå att vi skulle bli sams. Vilken jävla attityd jag hade, förlåt. Jag vill säga förlåt för allt jag gjort seriöst. Vi är inte tajta, men ibland kan vi träffas, snacka en stund. Vad skulle jag göra utan dig? Ja skulle klara mig utan dig men fyfan vad jobbigt de hade varit. Alltid när nåt har hänt är du den första jag vänder mig till. Den första, Jag kommer ihåg förut hos Jennie då du ja hon satt o snacka om din pappa o allt såntdär, fan.. Vi hade så jävla mysigt, spela spel o sånt HAHA! Asså min morsa ba: När kommer Michelle hit och äter kyckling med oss? HAHAHAHA fan vad jag garva, De finns så jävla mycket jag vill säga. Men jag kan inte ta ut de över bloggen, Ville bara skriva av mig lite. Du vet att du också kan vända dig till mig när du vill. Jag vill bara att du ska veta att du är en äkta vän Michelle, jag kommer aldrig släppa dig. Oavsett vad du än gör, kallar mig och så. En sån vän vill man bara inte förlora. Jag älskar dig gumman

Och så vill jag säga tack till Lissi för att du också stöttar och så, loveyou ♥

Vampyrer suger

Skitbra film hahahahah omg ja o Jennie va på toa sen skulle vi sätta oss och då skalla vi varandra, snacka om pinsamt.. Men snart ska jag & Johanna ut och träffa Michelle, saknat henne så obeskrivligt mkt. Men nu ska vi dra! SEYA!





Haha omg alla vill ha oss, älskar dig johanna! :D

Bio föfan

Hehe jag ska på bio med Jennie vi ska se vampyrer suger tror jag. Hehe, nu har jag fixat mig och vi ska till Jennie. PÖSS!



HAHAHAHAHAHAAHAHH SÄGER BARA HAHHAHAHAHAHAHAHHA TÄNDER!

I KNOW U LOVE ME








Sjuuuuk

Jag är så jävla sjuk, ont i halsen, magen. Hostar hela tiden.. Dah vad jobbigt! Idag vet ja icke vad som händer, Jennie kommer snart hit. Vet inte vad vi ska göra, chilla bara jaow! Men nu ska jag bajsa! OCH JA HAR HAFT ETT FUCKING HÅRSTÅ I HALSEN SOM STÖR MIG ASMKT SEN IGÅRKVÄLL! AAAAAAAH! :@ DE GÅR INTE ATT TA BORT.. Men aja nu ska jag väcka JENNIE! Haha dog av garv igårkväll omg hahhahahah!


KORT SOM FAN!

KORT ÄR DE SOM FAN, MITT HÅR! MEN SKÖNT O FÅ BORT DE SLITNA.. Pratar lite med Johan, ska stänga av datan snart och gå upp och kolla på Bert! Imorgon vet ja inte vad som händer, kanske träffa Frida & Johanna. Aja godnatt

JADU. Men kommer ha löshår. Så aa :D

HAHA fett kul ju :d

Lägg ut låtar som påminner dig om personer.

Angelica Lilliehöök


Elin Blomqvist


Haida Chikmong


Johanna Lohman


Moa Alakoski


Tove Boman


Hyra film med Jennan

Nu ska vi åka och hyra film och köpa gödis. Najs shoplott :) Eh va? Idont know.. Idag kommer M & L hem :D Träffade Frida för typ 2timmar sen vi pratade lite, skönt som fan. Sen pratade ja o Johanna, nuttisnutti :D Men snart ska vi dra sen ska mamma klippa mig, NAJS! Snelugg o grejer, i know u love me.. Ja åt nyss billys o den va skitvarm och tappa en bit på boobsen o fick brännmärke abow! Sen läppen :( Men ska träffa Frida imorgon, har inte frågat. Hehe bosig. Men nu får ni lite bilder, Ciao

Trippelhaka

Saknar skolan..

Gölliga brudz

Ännu gölligarew

SSS, we love it

Fin chey. HAHA

<3




Jag <3 er

Träffaaaaa p0lar3

Ja ska följe med Jennie o köpa plettång, sen ska vi träffa Frida Johanna o Tessan :D NAJZ BRE! Sen ska vi inte göra så mkt mer. Vet inte om ja sover home idag eller hos någon another, kanske hos Frida. Bye <3333333333333333333333333333333333333333333333333333333

Gash vilka snyggingar

Film sen sova :)

Haha slappig dag hörrni, men aja hejdå ha de bra. Bloggar imorgon <3

TRÖTTTT

ÄR SÅ JÄKLA TRÖTT O DÖD. SKA UPP O DUSCHA NU. ÄR SJUK ANGELICA HAR SMITTAT MIG . SKA TRÄFFA ELIN EN STUND IDAG PUSSHEJ SKA DUSCHA NUUUUUUUUUUUUU <3

OLDIE

film

movietime whit angelica puss

SOVA

Ja tove o agge skitrötta hejdå

SOVA

Ja tove o agge skitrötta hejdå

Sov hos Klauudia

Sov hos Klaudia inatt som ni ser, vi kom hem vid .. tio över elva typ då höll K på med sin nya mobil ett tag sen kolla vi på en skräckis en stund sen va den för läskig sen somnade vi vid typ ett? Sen så vid åtta skulle K ut med hunden jag vaknade men somnade igen, Sen vid elva vaknade vi och åt frukost och nu kom ja hem, duschade bytte kläder o så, najz bre bror. Ska till mother idag, puss!

The vuice

Ska påå the voice med Frida Jennie Angelica, Sen kommer ju alla andra va där förfan :) Saknar min bebiiis Angelica, men aja snart kommer Jennie sen Angelica, PUSS PÅ STJÄRTEN!

Igga min hårfärg..

Aw




:)

Behöver inte dig längre.


Sleeeep

Nu ska ja & Jennie sova, ska sova hos Klaudia & Werro imorgon men ska ha filmkväll med Frajdi på en lördejnajht, Jennie & Moa ska va med också, eller vet inte Moa ska men trore :D Men aja seya.
Vi gillar kundvagnar, med pengar i.


Seya



Nu drar jag till haaaaaaaanden. PÖSS
Tog bara nån bild, heheheh buuuziig. HEJDÅÅÅ

Bada

Ja & Jennie ska till handen och köpa lite grejor sen ska vi åka nånstans o bada, hemligt ställe vettni. Säger inte vart.. Sen ikväll färgar ja håret, blir säkert ingen skillnad men wtf de måste de bli annars färgar ja bloooooont! HAHAHAHA aldrig.. Men ja bloggar ikväll kommer inte ha tillgång till data på ett par timmar, sover hos papi ida eller hos en polare. PUSS

Stockholm C föfan

Ska till stan idag, Jennie ska köpa hårförlänging och ja ska köpa hårfärg och kläder :) Sen kanske ja skulle sova hos Klaudia och Weronika men de gick inte för Weronika ska ha en kompis där. Bajs på henne asså! Dummadummadumma! Men Klaudia kanske sover här då, ja sover iallafall inte hemma idag! Har redan sovit hemma två nätter, fuck heller en natt till. Är iaf hos pappa nu, KAN JENNIE VAKNA ELLER! OCH VET NI? JAG VAKNADE TYP KVART I ÅTTA IDAG! ASSÅ CAN U BELIIIVE IT! :D Ska börja med det varje dag nu, skolan börjar ju snart..  Har druckit ice tee, och energidrink så ja typ inte somnar på tåget eller så..  Men nu ska jag smsa Johanna, puuuuusssss!


Ska upp halv åtta imorgon (!)

Gash, Can you belive it?! Ska till Jennie då, sova ett tag sen drar vi in till staaaaaaan! Godnaiiit

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

Alla barnen sitter i klassrummet.
Fröken säger:
- Alla ni som känner er som en idiot, ställ er upp så vi kan prata om saken.
Ingen ställer sig upp. Men efter 30minuter ställer sig Olle upp.
- Men Olle, varför står du upp?
Olle:
- För att jag tycker synd om fröker som får stå alldeles själv.

<3

På tisdag träffar ja älskade Eliiin, hihiih :D

Lite bilder



M & L skrev på min mapp :)

Tottaaar


Turkiet! Saknar ..

Turkiet, lite brun va jag iaf.. :(

HAHAHAHAHAH MICKE

Gash..

Why are you not here whit me? You know i miss you..


Efterrääättt

Nu ska jag äta chokladpudding vettu! Suktad? Synd för dig ;) Sen ska jag & Jennie plopp ut och vet inte vad vi ska göra, kanske handen? Vi skulle bada men solen börjar go down down down down! Nu ska ja äta gottigrejorna sen blire utgååång bre. Vad händer med folket imorgon? Själv vet ja inte, kanske träffa Angelica eller Moa alakoski, ett tag sen. PUSS!

Gash vad sexig! GASHHHH

SVAR

1.Favoritfärg?
2.Favortmat?
3.Favoritmusik?
4.Vem är din bästa vän?
5.Vad har du för betyg i skolan?
6.Använder du någon parfym? I så fall vilken? :)
7.  Vilken är din bästa favorita sommaroutfit?
Svar:
1.Ehm, rosa svart vit.
2. Spagetti o köttfärs.
3. Vne olika :D
4. Angelica & Jennie <3
5. Dållliiiigt.
6. Vanilla nånting.
7. Linne och shirts :)


1. Va tycker du om mig? de e det ända jag kom på :P<3
Svar: Ja du Sally, vi har inte haft så bra kontakt knäpper dig knappt men rolig
och kulig att bråka med :D

1.din bästa maträtt?
2.bästa glass?
3.bästa film?
4.välj en stil (slapp,prydlig eller fjortis stil?)
5.sko storlek?
6.vad använder du för smink varje dag?
7.föredrar uppsatt hår eller utsläppt?
Svar:
1. Står där uppe :)
2. Hm, Twister & nogger.
3. Karate kid, älskar!
4. Lodare
5. 38-39
6. Jag använder bara mascara, eller så går ja utan smink men de e inte ofta :D
7. Utsläppt faktiskt :)

1. varför e du aldrig me tove längre?
2.vem saknar du mest?
3. e angelica o jennie dina bästavänner?
4.vem skrattar du mest med? pusssss
Svar:
1. Just nu är vi inte vänner men annars brukar vi va ofta :o
2. Eh, Lissi & Michelle
3. Yes :p
4. Tove faktiskt

1.UNIKA????
2.favoritglass?
3.läser du fortfarande min bloggg :D:D
4.vad tycker du om mig? SVARA ÄRLIGT!
Svar:
1.Deru, men typ 50 .. -.-
2. Twister o nogggeeer :D
3. Elin.. Underbar, älskar dig så jävla mycket älskling!

Hej gumman,
1. hur går det med killarna?
2.Vem delar du ditt halsband med?
3.Är allt bra med dig? Puss <3
Svar:
1. Haha sådär
2. Angelica Lillieahmedhöök.
3. Självklart, puss.

1.vem av dina vänner skrattar du mest med
2.vem är din bästavänn
3.vilken är din favorit låt
4.vem av dina vänner som du är med ofta nu har du känt längst?
5.gillar du madde
6.gillar du nån? isåfal vem
7.va tycker du om tvillingarna blomkvist
jättebra blogg, puss <33
Svar:
1. Står där uppe, Tove
2. A & J
3. Just nu, yore my sun. Stavning?
4. Oj, Angelica tror ja..
5. Ja självklart, saknar henne jättemkt.
6. Hemliiiiiigt.
7. Underbara tjejer båda två! Kan verkligen säga allt  till dom

Lite frågor men whatever

Majskorvar

Äter såna där majskorvar nu, gott. Kom nyss hem, ska äta thai mat bre. Ja o Jennie har spelat wii hela dagen snacka om att vi kommer ha träningsverk, Pratade på telefon med Frida ett tag, hon kommer hem på lördag, sa fel. Men på lördag ska jag Frajdi & Jennie ha hemmakväll istället för the voice, vi hyr säkert komedier. Jennie tål ju inte skräckisar :D Nu får ni lite bilder om de funkar att ladda över för den fuckade imorse..


HAHAHAHAHAHHAHA OMG VAD FUL

Gash :D



Nu fick ni lite snyggo bilder, pöss

Juste

Nu i helgen ska jag va hos pappa och internet funkar inte dära, så ja kommer inte uppdatera nånting.. Från fredag-sändag kväll.. Kanske lite hemma hos någon kompis eller så, men aa. Bloggar iaf idag :D

HAHA


Gud vad gullig låt haha!

Hehe mamma, ni vet mamma? Kära mamma :D

Wii-Jennie




Ogash va snygg ja e, HAHA nyvaken skit! Idag är ja på fett humööör
hehehehehe imorgon kommer min brutta hem! Men nu ska jag röra mig
mot Jennie. Vi ska spela wii! Fett bra övning asså, åh. Ska ta kvart över bussen,
omg har inte ens kollat så att hon är vaken men ja tror hon e de :D
PUSSPUSS!

Trying to recall


DÖR

Ringsingnal?
Bumpy ride

Hur mycket batteri har du kvar?
58%

Vem ringde du senast?
Tove

Vem ringde dig senast?
Jennie

Vad står det i ditt 15:e mottagna sms?
Vadfan Lundis, du sover aldrig:)
Vem skickade ditt 12:e mottagna sms?
Haha nej tyvärr..
Vad står det i ditt 18:e mottagna sms?
Saknar dig min mutta <3
Vad står det i ditt 52:a mottagna sms?
Radera typ nyss.

Vad står det i ditt första utkast?
Har inge

Och ditt 5:e utkast?
Inget

Har du några sparade medelanden?
Yes

Har du något i utkorgen? 
Nej?

Vad är rekord på snake på din mobil?
Har inte

Vem är på plats 13 i din telefonbok?
Aram

Vad har du för kontakter som börjar på M?
Madde
Mamma
Marre
Melissa
Melissa B
Michelle
Moa A
Moa L
My


Vad har du för kontakter som börjar på S ?
Sandra J
Sanna
Sara N
Sebbe Regestad
Sebbe Bergström

Hur många sms har du skickat, samanlagt?
12393

Vad står det i dina anteckningar?
1. Loveyoooou and myself

Har du privat nummer just nu?
Heh ja..

Kan inte sova

Är skitrött, men har så mkt o tänka på så kan nt sova. Men ska upp o försöka nu, gash.. Kommer ju aldrig vakna när skolan börjar.. GODNATT

Jag & Lissi för ett tag sen, orkar ine leta andra bilder. Seya <3

Inget liv

SENASTE

1. Kompisen du träffade: Jennie
2. Personen du pratade i telefon med: Jennie
3. Du fick SMS av: Ian
4. Du kramade: Angelico

IDAG

5. Kläder: Rosa linne svarta shirts
6. Bättre än igår: Nej

IMORGON
7. Är det: Torsdag
8. Planer: Träffa Jennie
9. Något tråkigt som händer imorgon: Nejp :)

FAVORIT

10. Nummer: Eh, 8
11. Färg: Rosa & Svart
12. Årstid: Sommar!
13. Saknar du någon?: Ja självklart
14. Humör för tillfället?: Ledsen

FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde i morse?: Kollade mobilen
16. Vad åt du sist?: Kakor
17. Vad irriterar du dig på?: Dryga människor
18. Tror du på distansförållanden?: Exusemoa?
19. Vem tänker du på just nu?: Tove
20. Tror du att personen/erna tänker på dig med?: Nej
21. Vart reste du sist?: Jennies home bre
22. Vad gjorde du igår kväll?:Eh, sov hos Angelica
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Liknar mamma
24. Ler du ofta?: Eh, aaa trore
25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?: Kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Naej
27. I vems säng sov du i igår natt?: Angelicas
28. Vilken färg har din tröja?: Morgonrock.. Gul

SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Nej
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Ja?
31. Gråter du när du skadar dig?: Alltid..


GLÄDJE

32. Är du en glad person?: Haha aa
33. Vad gör dig glad?: Friends
34. Önskar du att du var lyckligare?: Aa, eller nej e redan lycklig wtf
35. Är lycka överskattat?: Va?
36. Kan musik göra dig glad?: Nej

KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Ja
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: Ja?
39. Har du en flick/pojkvän?: Nej
40. Är du nöjd med det?: Nej
41. Är du kär?: Jag vet inte längre

HAT
42. Vem hatar du verkligen?: Ingen?
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?:Hah ja..
44. Är du en mobbare?: Nej nej nej
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: Eh ja?
46. Har du blivit sviken någon gång?: Ja har jag har säkert

SKOLAN
47. Gillar du skolan?: Ibland..
48. Favoritämne?: Swedish
49. Värsta ämne?: SO FÖFAN
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: MEN NEJ!

Trött som satan

Är så jäkla trött, ska ta alarm på tio imorgon. Måste börja fixa lite med sovandet, skolan börjar ju snart. Ja o Jennie har webbat ett tag, men nu ska jag upp och sova är skithungrig o så, ledsen trött arg tjurig mensverk allt! Gash, Så ja åker till Jennie imorgon vill elva, Vi kollar vell på film. Köper hårfärg till mig, ska blondera till ljusbrunt. Men aja somnar typ på tangentbordet, seya!



Liten snutteplutte.. Naw, vem fan saknar inte att va liten?
Sleep well!

FRÅGESTUND


Fråga exakt vad ni vill! Svarar på allt. Puss

Tvillingarna Blomqvist

Dom har kommit hem nu vettni, håller på att webba med Klara men hon fuckar upp allt. HAHAH! Ja o Jennie snackade nyss på lur, hahahah fan va jag garva hahah garvar fortfarande! Imorgon ska ja träffa Jennie, åka till henne tidigt på morgonen, najsigt ye bre! Vet inte var ja sover, inte hemma iaf. Maybe ja hos Jennie eller she hos mig? Dont know, ska inte på the voice eller ung08. Heh, skittråkigt. När de e the voice ska ja o Jennie hyra film ist o bara ha de najs hemma, Men nu ska jag göra en grej. SEyayaa!


Ye so hot

I miss your smile


Movie whit Jenniiiie

Nu ska vi kolla på film, vet inte vilken. Puss på stjärten!

Trötta jävlar

Haha vi har asgarvat skitmkt nu, hahahahahh vår älsklings kille som jämt ler. ASSÅ! HAHAHA! Men vi ska sova när som helst, ska träffa Jennie imorgon. Vet inte vad vi ska göra, Seyaaa!
Godnait btw

Slagg hos en bajsikorv

Sitter hos Angelica, vi gör inte mkt. Vi ska kolla på green streets hooligan, riktigt najs. Om vi hittar den asså, men nu ska ja visa Angelica en grej ska vi äta och kolla på film, sen sova. Sjukt jävla trött! Imorgon ska ja träffa lilla Jennie, vet inte vad vi ska göra. Heh, typ chilla.. Ja o Angelica sprang runt som galningar på ung och kollade runt, stog med Amy Louise & Liza lite och dansade, Amy har piercat tungan. Jättefint :( Sen vare så att jag, den bästa. Hittade en mobil! GAH! SKitdålig men whatever, Sen träffa vi Ian Belinda o nån till, såg Haida. Min nuttegris! :( Men aja puss puss


Ung08

Nu ska vi på ung08, haha vi har inget liv. Vi somna sju imorse och vakna tolv, är inte trött någonstans, eller jo. Lite, Och haida skicka nyss en skitläskig grej t mig ja började gråta, asså omg ;( Men aja, på ung kommer vi träffa alla brudar :) Hejdåååå <3

me r1ght n0w

ÄLSKAR DIG FINASTE

SÅÅÅÅÅÅÅ FIN
ÄLSKAR DIG MEST O JA MENAR DE, MEST! BÄSTIS

Wow

Ja är vaken, shieta! U cant belive it, Vi ska upp och sova i mammas säng snart. HEJDÅ

girlsen


gu så snygg man e

ja o snygga glori

Tove sleep hära

Yes, ni hörde rätt. Nu ska vi bajsa, herå

Nu drar jag!

Till bussen sen till vh, seya!

Nyvaken

Jag vaknade nyss, snacka om hur skönt de va att sova i min egna säng! AH! Idag är det soligt, vad skönt. Men jag ska bara platta håret lite sen tar vi ett bussen :) Seya!

Saknar, mig själv. Inteeee :d

SOVA

SKÖNT O SOVA! E TRÖTT PÅ MIG SJÄLV EN PERSON ASSÅ ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! HEJDÅ

Summer feeliiiiiing not

U will love it




Fan vad snygga pics

älskar dig

förlåt för att ja loggar in på din blogg men måste säga att du e den bästa o aa den underbaraste! / tove <3


Ayman Jennie Tove

Pratar med dom tre på msn hahahah ayman e så jävla skön dööör! PUSS

TOVES MAN!




Vh bre

Imorgon ska jag o Jennie till vh, vid typ två sen i dont know. Ja o Jennie åkte lite rulblejs, sen cyklade vi. Ofc ska Juggesimon komma förbi. Kul, HAHA! Åkte på en snigel, kissa på rulblejsen.. RÅKA! SEYA!

Jennie min pälsko

Skulle inte klara ett skit utan dig, loveu! <3

vi älskar näsor

Hos en polar3

E hos Tove med Moa Löfgren, hon fyller år imorgon. Gratta henne! Tove o Moa sitter i köket, Tove äter. Ja sitter i Toves rum. O gör nada, sen ska vi till donken yebre! Aja ni får ha de riktigt gött faktiskt, för ja ska ha spakväll ikväll, på riktigt.. med ansiksmask, raka benen osv. Och måla naglarna, heh.. Hade tänkt att åka förbi pappa imorgon, vh. Och hälsa på papi & låtsasmami ska fråga Jinie den iyffa om hon vill haka på! Jag måste fråga dom först oxå, he he .. he.. Ja är skittröööööööööööött bajskorv asså! Men nu ska ja lägga upp som pics. Pöss



Såja!


HATAR ER

HATAR ER!


tussan herrrraaaaaaaaaaa

vi har de lite mysigt på ballen hemma hos mig med tända ljus och lyssnar på musik, skitgrymt :d just nusitter maria och bajsar så jag tänkte slänga in ett litet inlägg :D vi vi nyss ute och sprang lite i de här pissvädret men de va askul, vi va hurblöta som helst. och martin w mobbar mig som vanligt åt att jag inte kan laga mat.. men men, bara leva med de, såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå hejdå  HAHAHAHHAHAHAHHA töööng jag e asso

säg de.., säg de.. höhöhöhöhhööhöhöhööh ATTT VI E SÅ JÄKLA SNYGGA

Fy på vädret för i helvete!

Euw de regnar åskar , allt! ASSÅ BAJS! BYE

OMG VA SNYGG ÅÅÅ

Lite bloggning bre

Är skittrött, somna vid två igår och vakna för en kvart sen. Hoppade in i duschen sen gick jag ner t datan, Jennie sover.. -.- Vi ska shoppa lite trögt idag, sen ska vi till pappa i vh en liten stund bara hälsa och kolla läget uknooow! Vi har absolut inget planerat idag typ, så vi ska bara chilla. Kanske träffa Frida o dom sen, i dont know. Men ska äta frulle nu, pöss!

Hih ja o Gloriiii och Johanipani

Home

Vi kom typ för en kvart sen, vi hade skitmysigt! Jättetrevligt, ångrar inte att vi va där! Men vi ska upp och kolla film, crossroads. Nice, Aja är trött pallar inte skriva mer, seya.

Shieta va gammal, Elin rita hjärtat. Huh tänkte ni ville veta..

Klar

Nu är jag klar, pallar inte fixa mig mycke. Btw, är fett bloggsugen idag! Heh hejdå

Fixar oss

Jag & Jennie va nyss i handen med Frida, köpte chips till ikväll. NAAAAAAAAAAAJS. Men nu ska vi fixa oss, jag är klar redan men aaaa :D Ska ha skitmysigt ikväll, bloggar vid halvett typ, Pusselipuss.

Oj, oldie..

/YOUR ANGELICO

Okej snabbt nu måste äta.. Blev skit glad av inlägget du skrev på min blogg! du är en viktig del i mitt liv du gör mig glad med ditt leende det finns nog ingen som har fått mig att skratta så mycke som du har, som du sa vi tjafsar visst men de ändrar inget du är fortfarande denbästa för mig som jag alltid kallat dig. Det finns inga ord som kan beskriva dig du är underbar finast jag älskar dig mest bästavän<3


vi och våra fina flätor, den dagen vi såg 11 huggormar på 3 kilometer.. love you


Min snygg1ng


Nu drar jag!

Till Jennie, vet inte om vi ska ut mer sen. Tror inte de, We seeeeya!


Nu drar jag!

Till Jennie, vet inte om vi ska ut mer sen. Tror inte de, We seeeeya!

Jag älskar dej


HAHA mina erbrowns shit

JUSTE!

Fick ett presentkort på gina från Jörgen, 400:- Tack åh är skitglad! :)

IMORGON

Längtar jättemycket tills imorgon, vi ska ha det jättemysigt. Mina brudar, åh.. :( Ska packa allt nu, puss



Haha å like it

Just nu


HAHA snygga

Slagg hos Jennie

Sover hos Jennie imorgon, vi ska ha spakväll (y) Vill träffa nååån, J & A tränar :/ Men aja nu ska jag äta, ska jag inte alls. Men aja puss. Ska fråga Gloria om hon vill träffas, pözz

Shopping

Köpt underkläder en långärmad tröja, randig. Sen halsband till mig och Angie, Best-Friends. Ja har best för ja e bäst!

Euw va fula vi är!

Ready

Nu är jag klar, wippihoo!

SHOPPA HOLIC BEKÄNNELSE

Jag Jennie & Angelica ska till farsta och shoppa! Frida åkte för typ 20min, hon ska till landet. Men imorgon kommer min puttinutti brud Frida hem igen, Najz ja vet! Så idag kommer ja leva i Farsta c, Måste upp när som helst o städa och klä på mig. Shit.. Aja puss kanske bloggar snart. HIHI!



Snea tänder gillar vi!

Frajdej night

Nu ska jag o Frida åka och hyra skräckfilm, vet icke vikken. Sen ska vi träffa some peoppple. Ja ska platta ma hair först och Frajdej ska blogga, aja pöss sen ska vi hem o dega. HÖH



Btw, Frida e brunhårig, de kanske ni ser..

O.m.g




(y)


Träffa Jennie & Frida

Tjosan i trosan, efter jag har ätit ska jag till handen och träffa Frida & Jennie u know, ser ut som ett spöke. Både jag & mamma, hehe. Nej skoja sötaste mamma! Men nu ska vi äta. Mamma håller på med mitt öra, NAJZ. HEJDÅ


Haha nierds

JÄÄLLEH HABIBIBIIB

Pratar med Nikola nu den jäveln! Ska upp och smsa sen sova. PÖZZ

Somna nästan

Aa sen gick jag ner till datan igen, behövde prata whit a person. Men nu ska jag upp igen, imorgon ska jag träffa Frida. Bye!

Åh fett sexiiiig

EUW

JAG HAR HANS SALIV I MIN MUN. USH SPYR

Tung dag

Ey brorsan, nej skoja men idag åkte jag & Jennie till vh vid två och städade fixade o så, skittråkigt. Fint hus btw, tapeterna i badrummet. Gissa, playboy! HAHAHA skitsköna dom måste vart som bodde där innan, hehe. Sen fick vi pengar av Daga så vi tog tåget t handen och åt donken, bigmac ;) Träffa Nicke, sen snacka vi med Malin och nån annan tjej och sen kom Madde och Moaaaaaa! Längesen, åh :/ Sen åkte vi hem t Jennan, kolla på last song. Fatta ingenting, sen kvart över nio åkte vi till handen då träffa ja Frida Michelle Lissi Anton, myckeeeeee mer folk. Shit ni skulle sett, sen drog Lissi & Mich, dom åker imorgon, BUHU! Kommer sakna dom båda, sen tog ja bussen hem. Orkar inte blogga mer, imorgon ska jag & Jennie till pappas jobb och jobba lite, sen ska Frida sova hos mig. Mysigt jao ;) Men nu ska jag upp och kolla på någon film. POSSPOSS!

Oj ser ut som jag gråter men när ja duscha fick ja tvål i ögonen,
ont gjorde det. Svär ;)

JOBBIGT

Vi är i vh och hjälper Daga, fan vad jobbigt det är! Alla har ont i ryggen, shit asså.. Vi ska typ åka snart, vi ska få pengar t donken sen åh gott! Skithungriga. Törstig men orkar inte böja mig till mitt glas med jouuiice! Jag orkar inte skriva ens? ÅÅÅÅH inget liv, på fredag e de tjejkvällis hos Frajdi sen lördag ska jag Jennie & typ Angelica hit till pappa och äta tårta o mysha lite, hehe. Men nu ska vi fortsätta, puh..


Låten vi typ lever på nu, Ha-ha.

Västerhaninge

Nu till vh sen träffa Frajdi min sistaaah. Possposs

-

Jag vill försöka utan dig, jag ska försöka. Du vet att jag älskar dig, vad fan gör du så för då? På min födelsedag, herregud. Skriv till mig när du har tänkt dig för och vet hur du vill göra.


Shoppping


HAHAHAHA fan vad ful bild, men ni får bättre bild imorgon :)
Ska kolla en till film nu sen blir de sova, imorgon ska jag & Jennie till
vh och hjälpa låtsasmamma med lägenheten. Poss Poss!

:(


Film

Ska kolla på tretton nu, efter det prinsessa. Ha en trevlig kväll allihopa! Puss




Hottisar.

Den dagen..


Ta mig tillbaka





-


Vad fan ska jag med dig till? Borde lyssnat på dom redan från början.
Fyf*n

Jennie & Frida

Hejsan hoppsan, jag vaknade för 20 minuter sen, duschade och klädde på mig åt frukost. Yäyä! Igår pratade jag ett rätt bra tag med Michelle, Grymt jävla underbar brud. Och hon åker på onsdag :( Sen pratade ja och Lissi ett litet tag, sen jag & Frida. HAHA sen Jennie Angelica o så, men aa. Skitsämmeh, Jag ska snart upp och byta kläder, igen. Oskönt. Sen ska jag sätta upp håret i en bolleeee. Ska åka med mamma o fixa kontokort, Jennie ska med sen ska vi träffa Frajdi oxå. Frida ska sova här inatt eller ja hos henne, najsigt ;) Oyeh pusspuss

Värsta snyggisssssen..

Ny design

Tack Sandra den är så jävla ball, tack är skiiiiitglad! :D

Bah så alla vet

Ska fixa Marias design några timmar framöver om ni undrar om designen typ ser konstig ut en stund så är det bara för att jag jobbar på den. /GUESS WHO? <- länk


Sleeeep

Nu ska jag upp och sova, prata med Frida Lissi Michelle lite. Godnatt bajskorfar :)

Åh underbara brudar :)

-

Jag börjar gilla han, neeeeeeeeeeeej

Pics















Lissis min! HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAH

Orkar inte ladda upp mer, såja. Puss

Movietime

Nu har Jennie gått, vi åt ju kräftor pratade kollade gamla inlägg.. Asgarvade haha! Sen skulle hon kila, då kom mamma och mormor direkt efter. Snart är min bday slut, skönt :O Inte världens bästa dag, kändes som en helt vanlig dag. Imorgon ska jag & Jennie till vh, nya lägenheten och hjälpa lite så. Sen ska Frida sova hos mig, kanske Jennie också :) Men de ska bli riktigt najs. Imorgon ska jag fixa kontokort, då får jag de om typ 4dagar heh najs. Jag ska snart upp och sova, orkar inte va vaken. Ska borsta gaddarna tvätta bort sminket, stänga av mobilen (SKÖNT) och kolla på en film. Imorgon ska de bli en skitjobbig dag, men nu slocknar mina ögon holy.. Aja poss juste på onsdag sover jag hos Haida :)

Shit vilken snygging

I love you no matter what.


You would not belive your eyes

Jag & Jennie åt kräftor nyss, ja gjorde de! :O ÅT DOM! SKALA DOM! HOOOOLYY! HEJDÅ


JAG FICK DEN AV DOM BÄSTA!


TRÖJAN! ÅÅÅH ÄLSKAR ER! fick parfym av mamma imorse men
jag ska få pengar kontokort o så, nu ska vi hem t mig och äta kräftor.
Mysigt, Ska platta håret nu o sätta in löshåååret, Bloggar sen i think!

Bara med dig känner jag mig hel

Jag vet att vi har gått igenom jävligt mycket, De spelar ingen roll om du har kallat mig en jävla massa fula ord när vi har bråkat, jag skiter i det. Jag kallade aldrig dig fula ord, jag försökte verkligen. Jag kanske blev sur jätteofta, jag vet. De kommer vara sämsta födelsedagen, att vara ovän med dig. Kan inte förstå att du är borta. Hon kom, jag försvann. De är så de är, men hoppas allt blir bra mellan er.. Jag älskar dig, och jag menar de.

I can't believe you left me


Hihi

Vi tjejer hade det skitmysigt igår, pratade, smsroulette och andra grejer. Tycker om när alla brudar samlas och har myskväll, Jennie & Angelica sover fortfarande, jag är pigg. FÖR DE ÄR MIN FÖDELSEDAG IDAG! Hehe, alla grattar (y) men nu ska jag lyssna på musik och vänta tills mina brudar vaknar, sen ikväll blir de pride! Wihii! Aja puss Ni får typ en bild (A)


HAHAHA VI DRIVER BARA

HAHAHAHAHAHHAHA FAN VAD KUL

RSS 2.0