Maria är på landet nu ?

Jo det är hon , hon sa även att hon har en dator där med Internet! Så vi får hoppas att hon bloggar därifrån och loggar in på msn en massa gånger ! Jag saknar iallafall henne upp till 1000 ! Gör du det också?

Greetings from Joel !

Tjo

Hej det är jenny igen & ja jagvet att maria redan bloggar menvafan jag har inget att göra så skriver ett inlägg i marias blogg och maria jag saknar fan dig min lilla solstråle du betyder. Men ni måste hålla med om att det är sjukt varmt ute och man vill ju bara kasta sig i vattnet och bara ligga där hela dagen, Eller är det bara jag som känner så? Aja här i sverige är det superduper varmt man undrar hur varmt / kallt det är i polen ja maria vad säger du är det varmt som det borde vara eller är det ovanligt kallt nu har du nått att svara på. sitter och kollar på tv the bachelorette intressant visst tycker ni nej men jag har tråkigt men orkar inte heller gå ut eller träffa nån kompis klockan är ju endå kvart i nio och jag har faktiskt inte ätit middag ännu har ingen ide varför dte finns ju liksom mat men nej inge hungrig kanske inte är som folk säger av värme blir man hungrig men fan heller inte jag. Skit roligt inlägg jag har skrivit inte sant? Pusshej.

Maria , det bästa jag vet.

Sitter nu här och chattar med Maria på msn . Nu inser jag hur mycket jag saknar henne .. Utan henne i svergie är ruttet. Och idag i mitt rum , så ruttnade en blomma . Kan inte tänka mig ett liv utan dig i 3 veckor !

Jag vill tacka dig för de senaste dagarna , du har fått mig att le när jag egentligen vill gråta , du har fått mig att må bra när jag egentligen mår piss .. Men nu jag får inte prata med dej så ofta som jag gjorde , det är väldigt svårt . Mitt liv går snett nu , hoppas det ordnar sig . Kom hem snart!


Du kommer alltid vara min Abidullah , hayaförlåtaren , Ahmed och världens finaste bästavän.

 

Pratar med maria,

Hej det är jenny larsson här & jag kommer skriva lite medans maria är i polen saknar henne grymt mkt aja vetinte riktigt vad jag ska skriva om kan ju liksom inte skriva om mina dagar i marias blogg? Men om ni vill veta mer om mig och mitt liv kan ni ju kolla in min blogg;  http://jjennnny.blogg.se   Nu sitter jag och pratar med maria höglund på msn och hon hälsar till alla er söta läsare eller ja hon har inte sagt det men det gör hon säkert haha & jag tror hon har det jätte bra hos sin mormor men hon saknar ju alla plus er bloggläsare men hoppas på att hon kommer hem snart. Juste hennes kusin tjatar om sina solglasögon som hon ska ha tillbacka men om du läser dethär blodapelsin så tror jag nog att maria har dom faktiskt ingen la dom i min brevlåda ilf så snacka med maria, Aja nu ska jag göra nått annat puss&kram.

Elin gästbloggar

Tja allihoppa som läser!
Idag är det elin ( http://loveshiine.blogg.se )som skriver. Shit asså, jag ska gästblogga hos maria medans hon är i polen, Men jag vet inte vad jag ska skriva om.        Några förslag? :) Okej allihoppa. det va typ det som jag ville säga? Och att om du läser bloggen maria, Så kommer jag att sakna dig när du är i polen!


Marias sista natt i svergie !

Huh , nu är säkert maria och sover eftersom hon ska tidigt upp imorgon , hon ska upp om exakt 7 timmar och 5 minuter . Eftersom hon ska ju till Polen . Kommer sakna henne sjukt mycket !

Men jag kommer blogga här lite då o då , så att ni har nåt att läsa om här på Marias blogg! Elin och klara kommer ochså blogga här lite då o då . Men det är bara så att ni vet att ni inte slutar läsa.


Polens flagga .

Hälsningar Joel !

Sista inlägget på en månad

Japp, Ni hörde fan rätt! Imorgon vaknar jag vid sju, Fixar mej, jag & mamma åker 08.11 bussen till T-centralen, Sen vid 9:45 tar vi en annan buss som åker mot Skavsta, Sen vid 12.00 går flyget och vi är i Polen vid halv 2, Sen åker vi Taxi till mormor sen typ kommer ja äta på direkten (a) Haha, Sen ska jag gå till grannarna.. Som ja har kännt typ hela livet, Så fkng kul! Sen typ vet inte va , Men vi får se. Kommer inte ha tillgång till data. Elin , Klara & Joel kommer gästblogga på min blogg, Elin & Klara iallafall. Joel vet jag inte .. Men nu typ är jag inne på msn gör inte så mkt, Va ju med Elin & Klara idag, dom kom vid halv två typ och då frågade ja om dom ville bada på brandbergsbadet, och de ville dom. Så vi gick dit vi hoppade i , Skitskönt ! Sen typ frös vi som fan , Först köpte vi godis . Jag som vanligt stog o larva mej, ja ba ; hmm .. tror jag tar den godisen .. eller nej, eller va ? Haha, Klara värsta skrattdamp! Sen kom vi hem till mej o badade i mitt badkar, Trångt ! .. Hahaha ! Sen gick vi upp vi såg ut som zombisar , Hahaaaa .. Sen Klara och jag bestämde typ att vi skulle ha mittbena hela sommaren, Men nej vi ser ut som värsta töntarna i de .. Sen typ hade vi köpt marshamallows ( stavfel ja vet ) så vi grillade de på gården, Gott! Sen gick dom hem, Ni får bara två bilder typ. Orkar inte lägga upp så många, Ha de bra medans ja hare bääst . Pusshej !

Zack & Cody

Sitter och kollar på Zack & Cody, Åt precis kycklingvingar.. Mums! Haha ni ska se min pea press, så cool! :) Mahmud vrf loggaru inte in på msn ? Buu ! Aja kommer inte kunna skriva på ett ganska långt tag, Pusshej .

Outfit


Jeansleggins : Fick av mamma idag .
Linne : Ginatricot
Tröja : Fått av Johanna
Hårstyle : Plattat & utsläppt
Smink : Mascara . 

Ska möta Elin & Klara vid bussholmsplatsen snart, Sen går vi in till mig . Vet inte
vad vi hittar på, Men vi får se. Puss♥

Hahaha skitskön!


Ibland är en lögn det finaste man har.


Tja!

Gomorron. Igår somnade jag vid tolv. Juste, Igår ställde jag alarm på klockan kvart i nio som jag sa att jag skulle göra, och jag vakna fan! Najsbajs jagvet.. Kollade på greveholm i morse da :) De va vell kul. Väntar på att Elin & Klara ska ringa. Vi ska ha så jävla kul! Jag vill inte åka imorn! Seriöst, Så tråkigt jag kommer ha.. En månad, Puh .. Måste.. Nu sitter jag ensam hemma för Jörgen åker motorcykel med sina kompisar. Och mamma va tvungen att åka till jobbet ett tag för att de hade hänt nånting, Får inte berätta varför. Men hemskt :) Aja nu ska jag dansa lite har jag bestämt, Haha!
Ingen kille är värd att gråta för.
För den kille som är värd dina tårar,
Skulle aldrig fått dig att gråta..


Världens finaste


...

Har verkligen ingenting annat för mig än att kolla in tråkiga bloggar som inte ens uppdaterar, på msn svarar inte Joel, eller han är inte online. Jo nu loggade han in , längtar fan till imorgon! Då ska jag va med Elin & Klara, Måste få prata ut lite med dom! Hihi , Jag tyckte bilderna vart jättefina som jag tog med mamma när vi var ute och gick. Sommarkänsla! Imorgon är sista dagen i Sverige. Måndag morgon .. åker vi hemifrån runt åtta. Åh kommer sakna så många! Speciellt bästis .. :] Mhih, Elin eller Klara, Om ni ser de hära . Ring mej imorn när ni vaknar, Ni ska hjälpa mej o packa .. :) Haha, Klara sa de .. Men nu ska jag chatta lite på msn och sen dusha o sova, för imorn klockan 9 på morgonen på barnkanalen är de Greveholm. Klart jag ska kolla! Så alarm klockan tio i nio blire ! Ha en trevlig kväll ..

sötnosar

Pics

Hejsan svejsan, Kom hem för typ en timme sen .. Va ute och gick med mamma, Köpte glass.. Ice age 3 ! Så god.. När jag kom hem kollade jag på ' exiled ' med mamma, Haha så jävla bortskämda ungar! Jag fotade jättemkt , Ni får bilder. Just nu ångrar jag att jag tog bort alla inlägg, men skitsamma. Får leva med de.. Har bara lust att ta bort min blogg, Men aa .. Vi får se hur de blir, Min statistik kommer sjunka som in i helvete under den hära månaden! Men nu får ni bilder, Låt dom tala för sig själv ..
 

Om himlen finns är jag förlorad


Börjar om på nytt

Ska börja blogga fint och ordentligt , Skriva stor bokstav och sånt.. Rösta på mej hära!
http://movebiitch.blogg.se/2009/june/veckans-blogg-finalister-2.html?_tmp=a8396068b087bd31553cfbcd7d5d87a8d29004c3
Hoppas ni röstar på mig. Vill vinna , Hihi. Sitter och chattar med Joel cooling.
Vill bada, Men nu  ska jag gå till pias pizzera med mamma och köpa glass!
Mums. Men vi hörs, Uppdaterar sen. Pusselipuss

RSS 2.0