Ny data

Hejhej har fått en minidata i present av pappa och låtsasmamma, åh är så glad, Fick den lite tidigare hihi :) Vi får se vad ja får av mamma då , Men den är jätte söt :) Aja nu får ni nån bild sen ska jag faktiskt gå och lägga mej .. Men jag älskar min data! Imorgon på morgonen kommer bilder från muskö . Dom är jätteförsenade, Men ja äter glass nu, Vi höres, pusselipuss <3

Min hund är sötast. :)

IMORGON FYLLER JAG ÅR !

JJAAAFAAN IMORGON ÄR DE MIN DAG FÖR JA BLIR 13! KOMMER BLI SÅ FKNG KUL,
Jaa, Där var några ord :) Men ja ska hem om typ en halv timme för då går min buss sen ska jag till pappa, är grymt glad över ja fyller år imorgon :p Men ja sitter o knarkar en låt på pea, Sitter i fridas hello kitty shirts och ett linne som de står sötnos på , Haha ja och johanna vaknade halv tre :) Sov som en stock, Men nu ska jag börja fixa mej, Dagens outfit blir : Grå sss tröja ( friiduuhs ) och svarta leggins och de blir antingen ett vitt linne eller svart , Ja de får vi se. Idag åkte frida till muskö, Jag ska ut till muskö med frida och johanna nästa fredag, de ska fan bli kul. Men viktigast är att de är min födelsedag imorgon ? :) HAahahahahhaha men vafan bussen går strax, Pussyyyyyyyyy !
* Frida, Va ee boxen ? Däär eh boxeeeeeeeen ! * Hahaha :)

Gud vad gammal bild. Typ ett och ett halvt år sen ..

Hos frajda

Sitter hemma hos frida med johanna, Har fått träffa älskling, men nu ska vi ha kul. puss

FAN DEJ AGGE DU ÄR BRUNETT ! ÄLSKAR DIG IAF BEBI <3

Amen shit förlåt

Gud ja har verkligen inte bloggat på hur länge som helst , De har hänt lite grejer .. Aa skitsamma, Fyller år i överimorn, Vet vad jag kommer få i present, Tog mammas mobil och kollade på inkorg :) Och de stog : nu har vi köpt laptop till maria, Hahahah ! Wiha, Sitter hos johanna nu :) Igår träffade jag världens bästa Jenny larsson! :) Och johanna sov hos mej, :) Ida ska jag sova hos henne, Vi ska fixa oss nu och gå och träffa bästavän , aa hon har igentligen utegångsförbud men hon fick gå ut på gården så vi ska ska va med den puttninuttan :) bästavän du ska veta att ja älskar dej och du har en plats i mitt hjärta och kommer alltid ha de! :) Alexor och frida är tms nu, naw gulliga :) Aja nu ska vi träffa frida sen drar vi tll donken och käkar ;) Pusshej. Ska färga håret svart nån dag nästa vecka, pusshej!

Yä thäts me

Hemma från muskö nu till trollbäcken

Hejhej nu är ja hemma hos frida, vi ska åka till trollbäcken snart, vi hade så jävlaa kul på muskö! vi blev blodsystrar, haha och vi lärde känna skitmycke folk, oscar och markus. asså åh , oscar är i egypten nu ... :/ men vi hade skitkul, hahah hemma hos mej har vi inte internet, på lördag får vi de, och då fyller jag jag år. är glad, min låtsasmamma ville att ja skulle hämta min present idag, tror de är en data! laptop, fan va glad ja blir .. jag ska ut och äta snart, fridas mamma har fått reda på att röker, hon har sett på toves blogg en bild .. asså ah nu pallar inte jag blogga, juste blev blodsyster med frida, men vafan nu mår int frida bra, och de gör inte jag heller, herrå

MUSKÖ!

Hej och förlåt för att ja inte har bloggat, sitter hos fridas mamma. med frida, vi ska till jordbro snart för min låtsasmammas syster har kommit, skitkul :) så vi sks dit och hälsa, sen drar vi till muskö, tills måndag kväll, ;) men ja kommer inte blogga , nästa lördag fyller ja år , yesyesyes! hahah ska fan shoppa som in i helvete, aja nås på lur 0762477297. puss !

frida , jag älskar dig.

Hungrig

Hejhej nu sitter jag i gamla lägenheten :) Kom precis, Haha ja hade verkligen skit kul med er, Agge & Jennie :)<3 Jag sitter och äter hallonkräm, Fast ja är skithungrig . Vi ska hem och äta snart, Ja har inte sovit hemma på 3veckor och tre dagar..
3veckor i polen , sen samma dag som ja kom hem sov ja hos pappa sen nästa på muskö med frida o tove sen tove hos mej sen agge & jennie hos agge, ensamma hemma. woppa! Haha men nu ska jag berätta, Igår när jag agge och jennie stog på balkongen och pratade då plötsligt mitt emot agges hus ser man en naken kvinna genom fönstret ? Shit skitäckligt! Vi garva som fan, Hahah vi har gjort så jävla mkt som vi inte får ... Vi gick ut vid 00:00 och mötte Amanda som gav oss nåt, Haha shit mamam ba sa nåt nu och de ekar som fan här, Mina öron :( Igår försökte ja ju bli blond .. De blev ju lyckat, Inte.. Men ska köpa imorgon kanske, Nu får ni några bilder så får vi höras nån dag. ;)

Bjud på er själva vafan ..........



JAG SAKNAR MITT HÅR :'(



Maria



Päjs



Jag älskar dig!


Vilken dag..



Coolast baby



Åh så fint :(



 O M G



* *


VÄRSTA DAGEN EVER


Vintras


Tss




Smutti




Vintras, Lugg


Sötie



ELin finast<33



MIN ÄLSKLING

Varse Joel

Inlägget skriver ja för Joel sa att ja skulle, A ni vet :) Haha, Men vi har gjort skitmkt , Ätit på thai. Gott! Sen va vi vid rampen med några, Träffa Amanda gumman <3 Sen åkte vi till handen och köpte två blonda hårfärger, :) En t mej o en t agge, Sen åkte vi hit . Hihi, Nu sitter ja me hårfärg i håret, Aa ful och blä , tjoock ja e .. Yäs, Men ja ska typ skölja av de nu, :) Klart, de blev ingenting , blond hårbotten men ja ska färga i överimrn, eller så får tove färga på söndag när hon kanske ska sova hos mej , :) Har inget resultat,Jo här får ni , ( de där inglägget skulle publiceras för 4timmar sen, Nu sitter ja hos agge vi ska sova hära, Eller ja sitter här själv för agge är hos jennie och hämtar madrass, för hon ska också sova hära ;) ( OKEJ DE HÄRA INLÄGGET SKULLE PUBLICERAS IGÅR! ) Aja nu ska jag berätta lite om igår och idag, Igår kom jennie hit till agge klockan tolv, vi gjorde lite saker..... Sen typ somnade jag vid två och dom gjorde massa saker som ja inte fick va med om, Dom sa typ att ja sov och klämde på mitt bröst ? HAHAH okej ? :) Idag vaknade jag vid klockan 10 nån gång? Och ja hade sovit så jävla bäst i agges själv, agge o jennie somna runt 6 ? Hahaha idioter, :) DOm båda delade och sov på en madrass, HAHAHA och ja hade värsta sköna sängen:) Imorse vaknade vi och åt potatisbullar <333 gott, Juste de kommer ett videoinlägg sen när ja tar tigerbalsam runt ögonen, okej men nu ska ja dra, bye :)

Förlåt

Hejsan svejsan shit förlåt för att ja inte har bloggat, har fan inte tid.. Vi flyttar ju hela tiden .. Nu sitter jag i gamla lägenheten , De ekar .. Värsta tomt .. Har fan ont i ryggen och allt, Men ska berätta lite, Har inte gjort så mkt dom hära dagarna. Men ja åkte t muskö till Frida & Tove förrigår, Sen sov ja dära. Vi satt på en klippa, Nära vattnet till typ 00:00 , Sen börja ja frysa och vi gick t stugan, Aa. Sen igår åkte vi hem, När jag kom hem vare bara flyttflytt&flytt! Skitjobbigt, Sen vid åtta kom Tove och hon sov hos mej, Vi gjorde inte mycke, Tove klippte lugg på mej ,  Sen somnade vi vid halv två, Ja sov på nån jävla äcklig säng som asså åh skitjobbig, den låter som fan! Sen på morgonen vaknade ja åtta, Och Tove klockan typ 10, sen klippte Tove mitt hår skitkort, Men ja blev nöjd, Så ja har lugg och kort hår.. Idag ska Angelica gumman sova hos mej för ja bor ju granne med den sötnosen nu <33 Aa eller så sover vi hos henne, Hon har ju data o de , Men puss puss.

Johanna

Hejsan hoppsan, Skrev nyss ett inlägg men rutan stängdes ner och de sparades inte, Suck! Rubriken, Ja asså idag skickade Johanna ett sms där de stog : Maria jag ska åka till Dalarna om en och en halv vecka , Vi kommer åka till vattenlandet och allt. Och vi har en stuga dära, Vill du följa med ? Klart jag vill. Mamma sa ja till de också, Vi åker dit i en vecka tror jag ;o De ska bli kulkul, Med Johanna min lilla bajskorv ;) Dalarna två gånger, Haha :) Hellre Dalarna än ruttna Haninge ? Hallå asså jaa . Ska försöka åka bort så mkt som möjligt med kompisar, Inte sitta hemma.. De är inte så många som är hemma da .. Elin & Klara är nånstans, Gotland eller nått sånt. Sen Johanna är också på Gotland typ. Och Tove & Frida är på Muskö, Sen åker Frida till Umeå, Michelle är nånstans asso ja venne, Men alla är borta och ja sitter hemma och tråkar :( Nu ska jag berätta om min dröm . Jag drömde om att jag typ hade bantat 2månader sen blev ja lite hungrig och tog en chokladbit och sen gick jag och sov .. Sen vaknade jag och då va ja världens tjockaste man, Jag grät ( Okej jag drömde inte om de, Jag lovar , asså jag har tråkigt så jag skriver bara nånting, Hahaha ! Men de va inte min dröm, Jag sov som en stock och ja kmr inte ihåg vad jag drömde om .. ELLER JO FAN, Jag kommer ihåg att jag och Tove va på väg till Dalarna och så sov vi i bilen på väg dit , Och jag snarkade .. De kommer ja  ihåg, Mer minns jag inte ;o ! Men nu ska jag fortsätta kolla på Pettson & Findus för jag somnade igår när jag kollade på de.. Puss!

Miss yah babe <3

Guten dack

Shasha! Här sitter jag hos pappa och gör inte så mkt , låtsasmamma säger att jag inte får sova förrän pappa kmr för han vill se mej , Är skittrött men jaja de får jag leva me, Idag ringde jag Tove och hon är tydligen på muskö med Frida, Kulkul. Men Tove frågade om jag kunde följa med henne, hennes bror, och hennes pappa och nån till , kommer inte ihåg.. Till dalarna tror jag, Från torsdag till söndag . Jag frågade låtsasmamma och hon ringde och prata med mamma och jag fick de, Så på torsdag drar jag och Tovetott till Dalarna, jag tror att de va dalarna men de är Dalarna :D Och kmr hem på söndag, Najsbajs. Jag vet inte vad ja ska göra, pappa kommer runt om en timme .. kanske sätter på en film ? Ja de gör jag, De får bli Pettson & Findus, Åh va längesen, Jag älskar de. Pusspuss vi höres, Imorgon blir ja blondin da, Är skitglad , Haha om ni går in på Mollys och Felus blogg så har dom ritat mej som en blond girl, Ja .. Vi får se hur de blir da .. Hoppas de blir fint och att jag passar i de, Då har ja blont håår länge ska ja säga .. Goodie, Annars lever jag me svart eller brunt, Nu ska jag lägga mej o kolla på pettson o findus, <33 Puss!


SHIT FAN!

SHIT ASSO JA TROR JA SKITER PÅ MEJ, MINA FLICKOR E BLONDA!  MOLLY&FELU FAN VA GULLIGT,
Molly & Felicia, Haha asso ni lyser upp min dag, Jag svär! Ni har liksom de där lilla extra , Ni är världens bästa , Jag har fan aldrig bråkat me dej Felu, Molly förlåt om ja va sur på dej typ en månad för de dära me mobilen, De va ju inte ditt fel.. Ni är verkligen dom bästa, Brudar vafan gör man utan er ? DÖR! Imorgon kmr vi tre va blondiner, HAHA ;d Fan va kul, Asso hela sommarlovet ska ja va med er, Sug kuk att ni bor så jävla långt :( Typ två timmar härifrån ? Tråkigt, Men vi kmr va så ofta som möjligt, Asso de finns inga ord, De räcker med att ni är mina bästavänner och jag älskar er mer än allt. <33 MINA blondiner.

Terror & Ylva ;)


Dagarna i polen

21juni: Var med en kompis, Wiktoria. Vi hade jävligt kul, typ fotade och kollade på nåt program ;)
22juni : Vaknade halv ett, Typ vid fem gick jag ut , kom hem kollade på mitt favorit program och hyrde två filmer, August rush & bratz, Haha båda va skitbra!
23juni: Vaknade, Gick t massa affärrer me mamma och mormor. Sen satt jag vid datan vid nån affär, Kul? Jaa. Senare på dagen köpte jag blåa mjukisbyxor . På kvällen kom min morfar och kusin & mammas barndomsvän, De va jätteroligt :)
24juni: Inte så mycket, Kollade på film(Bio) Skitbra! Datasalen en halvtimme, Morfar och Mamma hela dagen, Vi gick runt i affärer , åt glass och massa gotti :) Sen hyrde vi en bra film. Chiuauan ( stavfel )  från Beveryhills ;)
25juni: På morgonen åkte min mamma hem till Sverige :( På dagen köpte jag skor, åt glass. På kvällen gick jag till grannarna vid halv åtta till 22.00 , Världens kuligaste!
26juni: Vaknade vid ett ;o Vid två gick jag till grannarna, Kom hem klockan fem.. Gick ut med grannarna vid sex , Sen vid 9 gick jag  upp till andra grannen, två trappor upp. Va dära till typ 10.00 .
27juni: Vid åtta på morgonen kom Wiktoria & hennes mamma & pappa och hämta oss,  Vi åkte typ två timmar sen stannade vi vid nån kiosk .. Och åt pommes :D Sen åkte vi vidare till Wiktorias kollo, Hon ska va dära två veckor. Vi va framme vid halv elva, Och vi va med henne på kollot typ t 13.00 , Sen åkte vi vidare t landet, Där va en kille och en tjej, Kommer inte ihåg vad dom heter men dom va i min ålder, Vi åt middag dära och jag lekte kurragömma hela tiden med dom XD Slog mej i huvet -.- Sen vid halv sex åkte vi hem ..
28juni: Sjuk, Ont i magen som fan, Satt hemma hela dagen.
29juni: Bio igen, Vet inte vilken film .. Köpte en grymt fin skjorta som man viker, asso svårt o förklara.
30juni: Köpte skor, Internet en timme.
1juli: Bio, Ice age 3, 3-D. Skitkul, Köpte skor till Tove & Lissi.
2juli - 5juli: @ Landet
6juli: Grät typ hela dagen för ja ville hem .. Vid halv fyra skickade min kompis sms, vi har känt varann 2 år nu. Dom ville träffas så värför inte, Jag gick t dom, ( Två syskon ) En av dom är 14år, Och den andra 12år. Sen när jag kom dit gjorde vi inte så mkt , satt vid datan visade dom svenska människor (a) dom tyckte alla såg likadana ut , Hahahah :p Sen kom Karolina ( 16 år ) Och hennes lilla kusin, Nicole  ( 4 år) när dom kom lekte vi kurragömma sen frågade Monika & Aga om jag Karolina Nicole kunde sova dära, Vi fick de om vi städade hela övervåningen på femton minuter, men min dumma mormor sa att ja inte fick :S vid nio på kvällen gick ja hem.
7juli: Sov hos Aga & Monika. Först på dagen va jag med Nicole, Karolina , Aga & Monika . Vi gjorde inte så mkt , Sen gick Karolina & Nicole hem .. :/ Jag Aga & Monika drev med massa på nån polsk msn XD HAHAHA SKITKUL. sen lekte vi massa lekar. då menar jag verkligen massa! Sen lekte vi tjuv och polis halv ett på natten .. sen härmade vi en skitful tjej vi känner , hahah omg . sen brottades vi . Ja vann ju som vanligt ( not ) slog mig i huvudet tre gånger , armbågen 2 knät en gång och så slog jag med på ögat, va skitröd. Sen vid halv fyra somnade jag under sängen .. :$
8juli : Deras brorsa väckte oss vid halv tolv, 16år. Och jag låg liksom på golvet, jag sover med öppen mun ;$ PINSAMT!
Resten av dagarna orkar jag inte skriva, HAHAH ! :D Puss

HEMMA!

Jag är äntligen hemma! Gud massa kartonger överallt, flyttar ju imorgon.. Molly & Felicia mina coolingar ska sova hos mej två nätter, från tisdag ( imorgon ) till torsdag . Ofta inte kul! Vi ska va med Agge har ja bestämt, Gud jag saknar så många. Klara & Johanna, Tack för era gulliga sms. Ni är underbara :) Jag ska till pappa klockan fem, sova där. Ska försöka få tag på Haida, Seriöst saknar verkligen henne. Vet inte om hon är i Thailand, Sen frågade Melissa som bor i min port hos pappa om vi kunde bada på höglunda när ja kmr, Fick världens gulligaste gb på pea av världens finaste Jenny! Åh, Solstråle <3 Orkar inte ladda upp bilderna från polen, Ni ska bara veta att jag är hemma ;) Tove hör av dej när du ser de hära, Har saker till dig ..
Bejbs

RSS 2.0