Bildbomb

Lite bilder från julafton och Weronikas bowlingpartaj :d och lite olika, typ somras..

Somras:




Julafton:

Bowlingen:





Så .. De var alla, Puss

<3


Brandbergen centrum !

Wiho tjena tjena bloggen nu sitter jag hos min baby boo :) Hon sov ju hos mej haha vi somna 1, för jag va grymt trött.. Imorse vakna jag av att jag har fått min mens efter hundra år? ÅÅH SKITJOBBIGT! Elin jag kommer typ inte kunna hoppa eller nåt på en vecka .. Men ah igår tjuvringde jag och Angelica till Elin & Klara, Min mamma (A) Alla visste att de va jag .. Sen vid halv åtta träffa vi Haida och åkte till handen och träffa Bella & Elin & Ibbe och nån annan? Sen åkte vi hem vid nio igen då kollade vi på lizzie mcquire tråkigt! Sen kolla vi på en film och iranska män som slår sina kvinnor typ.. Skittråkig, okej ja sov.. så jag vet inte, men Angelica sa att den va lite bra. Men nu sitter jag hos Angelica och vi ska bara platta luggen typ sen rushar vi t brb centrum och vi ska äta dära typ sen åker vi säkert hem t Agge och kollar på film, jag ska hem vid sex ska till pappa. Imorn till mamma för hon är på inventering, saknar mamma.. :O Vad sa jag nyss? HAHAHAHHAHAHAH (A) Men aja pusspuss

Om ja älskar dig

Hehe trötta :$

För ett tag sen

Så gulliga! JAG ÄÄÄÄÄÄLSKAR ER :'(

Så underbara. <3

En massa slagg

Hejsan korvhead, sitter hos Klaudia & Weronika fast Wero är inte hära hon är hos en kompis på värmdö så henne får man vell inte träffa då .. :/ Ajuste ja sov här inatt och sen igår somna vi typ halv två sen klockan sex skulle vi ut med hunden men vi orkade inte så vi gick klockan åtta då gick vi till torvalla och skulle halka på is, men ingen is dära nä.. Då finns de typ en snurrdörr dära sen den hade fryst till is så de gick inte att gå igenom så vi skulle putta på typ för vi orkade inte gå runt och då sätter jag mitt pekfinger mellan och då börjar Klaudia putta och då mosas mitt finger och de är värsta fetma tjockt ser ut som min mormors äss. Inte kul, Så låtsasmamma ska göra bandage och leka doktor, HAHA! Men aja inatt ska Angelica sova hos mig , kulkul :) Men nu ska vi titta på paranormal activity, puss. Och juste förlåt för dålig uppdatering, på tisdag börjar jag blogga! Eller kanske ikväll..


( Skulle läggas upp på bloggen igår vid 15.00 typ )

Tjobre kalsongmannen

Jag sitter på eken med Sanna Sandra Imane , och Angelica.. Snart kommer Elin Emma & Lovisa, då börjar de rulla ska jag säga! Hihih nu sitter Sanna och kollar va jag skriver, Göölli. Vi har ätit pizza, yääääy ! Men vi hörs imorgien, Puss puss . Eller så skriver jag senare ikv. :D

Nämen titta vad söt Lofisa är! <3


Andra avenyn, och hemmåt.

Jag & Elin har kollat på de, på datan asså. Skitbra vi börja nästan gråta! Ska kolla på de ikväll också, men jag ska till bussen nu. Ska äta middag med låtsasmamma ikväll, kuligt. Men aja vi hörs. Älskar er.

Jag fucking älskar dig..


Han

Så klart jag vill att vi ska va vänner. Men du ser att det inte går. För varje gång jag ser dig river du upp gamla sår. Du har inte sagt förlåt , så jag kan inte ta emot det. Och all skit som jag fick ta. Du är fan inte värd det.

Outfit


Ful, fastnade inte på bild idag seriöst. Vet inte men idag känner ja mig lite hängig :o
Men kommer fortfarande vara mig själv.. Men aja kanske bloggar innan vi går, pusshej babes.

Elin & Klara

Jag sitter hemma hos tvillingarna Blomqvist! Vi sitter typ och pratar lite, vi ska börja paddla oss till skolan vid klockan 5över nio typ? Ni ska få outfit bild faktiskt, hihi. Gud så snäll jag är.. Lite för snäll (a)

Mina bästavänner ♥

Jag har två underbara vänner, dom gör alltid min dag. De är Elin Blomqvist & Angelica Lilliehöök. Jag släpper verkligen inte dom, Älskar er.<3

Så jävla fina.


Hos Elin

Är hos Elin nu , Angelica kommer nu :) Eller så har hon gått fel , Haha men nu kom hon. Fan vad jag och Elin asgarvar, nu kommer Angelica så de blir kul de också ..

A long time ago..

Outfit & facelook


Svarta leggins gina
Vitt linne gina
Knytkofta

Kör på lockigt idag, orkar ändå inte platta. Ska till Angelica nu, Sen rulla till skolan..
Är gryyyyyyyymt trött, men de blir vell bättre sen. Pusspuss <3

Skitrött!

O M G , jag har typ vaknat på fel sida. När jag står på benen eller går så känns de som att jag typ bär mig själv? Skiiiittungt. Men jag ska sminka mig nu och sätta på en annan tröja för en jag fick låna av Elin va för stor .. -.- Jag kommer snart och då blir de outfit bild, :)

Sista inlägget idag.

Hejsan , eller godkväll kanske? Hehe. Jag sitter här och är hungrig, när som helst ska jag gå och äta mackor med leverpastej. Jag duscha nyss typ. Jag ska ligga i sängen och smsa efter jag har ätit, eller nej fan också jag måste läsa.. Kul, inte. Imorgon ska jag kanske va med Elin, annars är jag med nån annan eller så åker jag hem.. Imorgon får ni outfit bild, Jag ska bli duktig nu och uppdatera mycket.. När jag har fått ny design, Men vi hörs imorgon vid klockan sju jag börjar åtta. Puss & Godnatt. Sov så gott..

Vem är hottisen ? .. :$

Saker ni inte visste om mig

* Jag har fått min humor efter min mamma.
* Elin & Angelica är dom jag litar på jävligt mkt, och Jennie.
* Jag håller inte kontakten med min morfar längre.. :/
* Jag är fan aldrig taskig tror jag, isåfall är jag taskig på skoj :o Jag kan typ inte va dum.. :p
* Jag älskar leverpastej :$
* Turkisk musik, in my <3
* Alla kanske inte vet vem Emmelie på eken är ? .. Men hon är så jävla snäll, tro inte jag är sjuk i huvudet. Men de är sant, jag går typ alltid till eken för att träffa henne ;o
* Jag kan va skitblyg ibland även fast det kanske inte märks. Jag kan va så blyg & skämmas så jag blir knallröd om kinderna.
* När jag va liten gick jag på balett tennis dans samtidigt, jävla sport nörd.
* Jag suger på såna här skitgrejor.

,


I mina ögon var du allt, men i dina var jag bara hon.

Inte kul!

Jag hatar att träna jag har världens sämsta kondition, seriöst! Jag blir anfådd efter 3situps. Inte kul, haha idag i skolan höll ja på att kissa på mig, My gjorde de roligt, hon är fan rolig :) Hon och jag gick runt i skolan ett tag sen hon ba står vi utanför Christines klassrum sen hon ba jag måste kolla om vi har läxa, sen hon ba kolla in i klassrummet och ba : O nej de är 7ab, ja ba äsch. * Öppnar dörren och skriker : HAR VI NÅN LÄXA? * Haha My garva, ja me (A) Men vi fick reda på om vi hade läxa och de hade vi ju nt:) Angelica gick för en stund sen men nu får ni lite bilder som jag har laddat ut från typ igår och idag? :)

I lördags på Weronikas fest :)

O M G säger jag bara.

Maria :)

Asså jag gjorde slarvigt för vi hade lite bråttom o ja ville ba se om de passa, en av dom
är skittjocka, hehe..

Du är bäst.

Ny design, vad tycker ni?

Elin den bästa har fixat min design header o allt möjligt så himla snällt, jag har gjort inbakade flätor på ungen hon liknar en hiphop dansare ni kan få en bild på de ikväll, ajuste jag ska hem när som helst och äta sen ska jag åka och träna med Angelica, skitroligt. Imorgon ska jag göra Elin full av flätor tror jag. Men vi hörs nu ska jag dra.. <3 Den bästa hon är värd en länkning!

Vem vem vem? :D


Sandra Potatismos Johansson (:

Den korvungen sitter hära :D :D hon ska blogga nu har jag bestämt men hejdå vi hörs senare, ska träna....... -.-

Kolla vad söt!

Jenniepottilotta

Hahahahha skoja, nej men jag och jennie sitter hemma hos mig, vi har lite tråkigt just nu men tolv börjar de rulla, JENNIE VET FÖR HON SITTER BREVE (A) MEN AH NI FÅR EN WÄÄB BILD nu, PUSSSS


dr11v brur, tro 1nt3 v1 ser1ös4 h1h1h1hh1h1h1hh1h h3h3h3h3h3h 4hh4h4h4

Längesen

Hej de va ett tag sen, igår sov jennie hos mig och jag sover hos agge idag , träffa frida idag. vi va me elin o lite sånt, de har vart kul. jag är skittrött vi ska kolla på film. puss!


Nu drar vi!

Jag & Angelica drar till min skola, Är lite hängig idag också, men överlever.. Jättelång dag idag, puuh! Men aja hejdå pusspuss!

HAHAHA ARNTFJORNE

Andra avenyn

Nu är de andra avenyn, ska poppa popcorn. Agge kommer om typ två minuter, Seriekväll. Hehe, men vi hörs! Ska sova sen, vi hörs. Juste jag har sovmorgon imorgon, börjar nio :) Hörs då <3

Brudar

Elin!


Så himla fin min älskling är. Jag finns alltid alltid alltid här.
så himla kul med dig.

Typ sjuk?

Ja jag är typ sjuk omg .. men tog ju sprutan igår, har vart lite sur idag ett tag typ sista lektionen. Säger inte värför, men elin vet. Sitter hos henne nu, vi pluggar. Snart kommer mamma och hämtar mig och jag ska hem och vila lite, Men vi hörs ikväll eller imorgon puss puss !

Skolan

Nu drar jag tilll skolan ska möta Madde på vägen :)

Outfit:)


Ser cp ut. Nyss vaknat -.- Kör på mittbena idag ;)

Snälla pappa nej/ Pojken som kallades det.


MIN NYA MOBIL, FÅR DEN PÅ TORSDAG! Just nu har jag en blå , bra. mammas nya. Tills på torsdag, Men aja vi hörs sen Angelica är hära vi ska se film. Puuuuusss!



Rubriken är två böcker, skitbraaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Ny mobil

Åker och köper ny mobil nu, Inte som förut! :) skitskoj. Pusspuss!

i miss you.. :(

Sämst kondition (?)

Vet inte hur man stavar men aa, jag har de. Jag och Agge träna, ganska kul. Innan träffa vi Clara & Therese, hahaha o Clara är dum :) Imorgon efter skolan ska ja va me Therese Clara o Agge. Kulinutti. Vet inte va vi gör de märker vi imorgon, men jag ska sova. Elin är dum hon lägger inte ut bildbomben från idag typ. Imorgon får jag ny mobil och comviq. WOHO!

Gissa vem sötnosen är?! :)

HEHE

Är du kär?
Nej

Sover du ensam i natt?
Ja

Vem sov du hos senast?

Agge tror jag.

Vem sov hos dig senast?
Hm.. Johanna.
Vem vet mest om dig?
Angelica & Elin

Vem vet du mest om
Angelica o Johanna.

Vad ser du fram emot?
Vet inte :)

Vad vill du just nu?
TOA.

Vem hånar du?
Huh?

Vem längtar du mest efter?
Hm.. Haida i think

Vem vill du helst slippa?
Huuuuh?

Vem stör du dig på?

AGGE

Anser du dig själv snygg?
YÄH

Har du varit kär?
jäääsbäjb

Har någon varit otrogen mot dig?
HAHAHA JAAA KEVIN D !

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Nej

Vad åt du senast?
PizzZZzaa<3333333

Är du polare med grannarna?
Jaafan (Y)

Saknade :(

Okej nu ska jag fan säga vilka personer jag saknar.. Okej vi började med den personen som jag känt hela mitt fucking liv! Hela. Tänk er?
Min Chikhaida Chikmong. Jag verkligen älskar den människan,på riktigt. Så himla underbar asså!
Sen hon föddes har jag alltid funnits där för henne, som hon för mig. Hon är min syster,
hennes mamma är min extra-mamma. Och jag menar de? Förut va vi varje dag, men när jag
flytta från jordbro gled vi ifrån.. Men hon finns i mitt hjärta, volim te puno ♥

Åh Merima Kusmic, Så jävla fin. Älskar bilden! Lyssna, Merima tänk alla våra tider
liksom typ när vi spelade fotboll och jag lekte proffs? Vi träffas typ aldrig, jag saknar dig
så otroligt mycke, Skitmånga år med dig. Älskar dig min bosnie!<3

BABYYYYYYYYYYYYYYYYY! Melissa Bakalbasic min lilla solstråle, jag saknar dig :'(
Seriöst när jag tänker på dig får jag fan tårar i ögonen, alla våra tider. Så fkng
bäst! När vi va små och lekte med bratzdockorna? HAHAH-HAHAH! De ska alltid
vara vi. Jag finns för dig som du för mig, du vet att jag älskar dig föralltid.
Sestrooo ! <3

Elin & Bella. Om jag saknar er! Finns inte mkt och säga men jag älskar er och finns
alltid för er. Skönaste ungarna ni är ;D<3


Träna idag.. ?

Hejhej alla sötnosar! Idag ska jag o Angelica träna på hennes morsas jobb. Kuuliish :) I skolan va de vell kul, asgarvade som vanlig med Elin, Moa, Madde, Lilli. Så underbara! Men aja vi hörs för jag ska dricka fanta sen kissa. Agge kommer typ om 5 minuter. Puss!

Sanna Sinik älskling! ♥

Idag fyller sötaste Sanna Sinik år så jag tycker ni alla ska gratta henne, Sanna jag älskar dig och finns alltid hära för dig. De vet du, baby boo!♥

Så fin :)

Ingen mobil & godnatt

Juste jag har ingen mobil, eller jo jag har mobil men nytt nummer för mitt andra råka jag spärra på nåt sätt :$ Har comviq men orkar inte med mobil just nu , nås på min mammas mobil HAHAHAH nej skoja men typ på Elins mobil och Angelicas ;) Pusspuss ni får bild på vad jag ska ha på mig imorgon , hihihihi helt normal asuw.

Maraja baja de är jag det. Godnatt ska sova ! Vill ringa pappa och fråga hur han mår men vågar inte. Hejdå.. Bloggar imorgon,

JAM!!!!!!!<3§§§§§§§§§


H1h1h1h skoja me rubriken jao. Men är me dom här pluttorna. Men ser ni en förändring på mig :O!
Ni får länkning, aja pöszz pöszz!

Jag mår bäst!

EHEH ja sjielvklart bara att kuratorerna på skolan är dumma som fan! Śka träffa ...... idag i centrum vi ska prata lite om de som hänt ah men vi hörs sen. puss

hehe lengesen

Madde & Linnea

Hart var med dom idag har så jävla kul med dom ungarna jag börja gråta av garv idag, så underbara kan fan säga allt till dom, seriöst :) Men ah jag har kollat på sista avsnittet av guds tre flickor inte så kul, men idag hade jag och elin skitkul i skolan eller de har vi ju alltid hon är min lilla glädjespridare hihiih :) Men jag börjar bli sjuk inte bra ! Imorgon vet jag inte vad som händer juste jo ska möta mamma i centrum ska få min laddare och nya skor, mina är ankskor, inte kul. Men pusshej!

Ojsh va gammal bild:o !









HAHAHHA 8månader sen typ. HAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAH! om jag garvar.
Vaad gör jag med håret? Hur många tofsar har jag på handen? Shises har mahmud uppfostrat mej eller?

PUUUSSS BABES!


Inge bloggning ett tag


Gammal bild, jag och lisa :)
Som ni ser, Har vart me bollnylle o Loooshiiie idag kulkul men aah imorgon ska jag till stan med några , har ingen mobil heller så aah hör av mig nån dag på bloggen pusspuss


Hos Agge

Jajamen! Jag ska till pappa kl typ 18.00 måste till jennies mamma innan, men jag ska ner till Helen och Pontus och dricka vatten för Agge är på toa och bajsar nej nu kommer hon ut för hon spola, men vafan hon kmr inte ut! nuuu jaaa! Hejdåååw fjortis

Agge <3 BELLA SAKNAR DIG


Tjenalopp!

Godmorgon folket jag vaknade typ halv ett skulle igentligen till bollnylle idag men orkar inte, ska till pappa men vi ska typ vara imorgon , najsibajsi. Men jag ska över till Jennie när som helst och jag ska få min halsduk och hon sin :) Sen ska jag till hennes mamma o hämta min knytkofta. Äntligen, aja nu ska jag fixa mig sen rusha över till Jennie :) Och efter de till Angeliicooo ! Vet inte vad som händer där men ah orkar iallafall inte åka nånstans idag , skittrött och sjuk.. Men aja idag blir de typ slappdag, hehe! Nej skoja :) Men aja puuusss / eran blåfitta. HAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAA

Jag Michelle älskling Frida Sötnos och Angelica baby <3

Tvätta bort sminket

Jajamen nu ska blåfittan tvätta bort sminket sen ligga i sängen å smsa, vi hörs imorn puuusss!

HAHA dagen på mega, oplattat hår. tyst, tänk hur kort hår jag hade däära?! :S

Jag o Agge i somras, Joel eller Bermal fotta. Skitkul vi hade saknar de..

Haha jag och moa dagen innan sommarlovt börja, och ja jag driver på bilden.

Åh vad längesen :(

Euw vad leker jag! HAHAHA HEJDÅ

Bollnylle, Tryck!

Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle
Bollnylle

Värt o läsa

SKOLA:

Är du duktig i skolan? ja de tycker jag
Har du bra betyg? tror de :p
Har du fått göra om ett prov någongång? aa
Har du fått ett bra resultat på ett prov? jafan!
Sköter du dej i skolan? jaa
Har du tuggat tuggummi under skoltid? jo tjena
Haft mobilen på? ja
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? satt under bordet o prata förut fan ingen märkte?:s kaos i vår klass, tjejer..

FAMILJ:

Hur många är ni i din familj? hos mamma 2, pappa = 4 med hunden
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? yäää
Trivs hemma? ibland
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? ja
Har skrikit och slagit din mamma? skrikit , inte slagit vem fan gör de ? :S
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? hehe hehe :$
Har du kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? aa kärringjävel
Du älskar din familj oavsett vad som händer? ja

VÄNNER:

Du har vänner? ah
Du brukar vara med? bollnylle angelica elin
Vem/vilka var du med sist? bollbylllleeee!
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? självklart
Är det okej att ha kill-kompisar? hahahaha a
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? haha bror på
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? jajamen men är inte direkt ledsen över de :D

FJORTIS:

Du sminkar dej varje dag? ja
Tar kort på dina bröst? HA-HA
Använder foundation på läpparna? noway
Super dej packad varje helg? nej
Du har pussat en tjej? - ja
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? plattar håret men fuck fjortisfrilla
Ditt hår e knallblont? i mina drömmar !

DÅLIGA TIDER:

Vart på dåligt humör den senaste tiden? nej
När grät du senast? hm.. ett tag sen
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? nej ? :)
Du har slagit ner någon? slagit ner o slagit ner, nej inte direkt :)
Du har skadat någon med flit? ja ?
Har du någon gång viljat döda någon? ibland
Vem bråkade du senast med? ingen speciell :)
Du har blivit våldtagen? ÖHÖÖHÖH NEJ

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD:

Saknat något: Ah (:
Ångrat något: Neejp
Ljugit: Ja
Kännt dig sämst: Nej
Gråtit: Nej
Skrattat: Alltid
Varit sjuk: Bollnylle har smittat mig!
Varit utomlands: Nejsh
Kramat någon: Yäs

Hemma

Helloj min dag har spenderats med Bollnylle HAHAHAHAH Ja du , jag och bollnylle har jävligt kul vi såg ' har du hört ryktet om morgans ' typ .. Skitrolig , jag och Bollnylle ville inte ha popcorn och coola så vi köpte en jouice på hemköp för 13 kronor och chipspåse på coop HAHAHA vi ville va udda. Men ah sen kom vi hem och vi träffade emelie sen gick vi till bussholmplatsen för jag skulle hem , självklart orkar bollnylle inte vänta så ja satt där sen kollar ja på busstabellen så gååår inte min f*ttbuss! Åh så jag går till Bollnylle och där är de full fart me datorer haha Eric fixade nåt sen satt vi där o garva alla tre sen vid halv tio tog jag bussen hem, men jag ska väcka Bollnylle tidigt imorgon sen ska vi träffas funny :) Ja måste lära mig en låt annars slår Bollnylle mig ! HAHAHA FRÅGA INTE, Jag o Bollnylle skulle käka bindor på bion först men nää inte så sugna på de ... En annan gång.. Men ah nu sitter jag här hemma med en liten puttinutti hund och äter kycklingvingar ni får bild och jag ser fett sliten ut har typ inte sovit ett skit på sistonde , skyll på Bollnylle som väckte mig 09.00 idag! -.- Aja puss

Haha gulhyad och tänderna fram, de gillar vi!

Biooo!

Wuhoooe ja hade inga pengar till bio men nu så fixade de sig så vi åker in till stan strax :) Vi ska se ' Har ni hört ryktet om morgans' Men ah ´ska äta pizza nu, puss <3

så ser man ut idag då :)

jo tjena , frida soet maria koerv

Nu åker jag!

Pusspuss nu drar jag till Frida har ätit tacos gott hörs antingen ikväll eller imorgon <3

Herrejösses va gammal bild. Har gammal cp mobil utan kamera
därför får ni cambilder eller gamla bilder.

Ska äta sen till Frajda igen!

Helloooooo babes ! Hur mår ni ? Jag mår finfint såklart, Frida och hennes pappa hämta mig klockan nio sen drog vi till henne och gick och köpte sprutgrädde och godisbilar , sura. Gotti, Sen kom vi hem och gjorde oboy, sov.. Sen köpte vi pizza skitkul sen kolla vi på Hem till midgård, fan vad vi garva! Hahaha! Sen hämta Jörgen mig och vi åkte och hyrde film mamma och Jörgen hyrde nån film och jag valde en film till mig och Frida, The strangers. Har sett den förut men den är så himla läskig men jag ska äta nu sen drar jag till Frida. Jag sover nog där ikväll och imorn är de bio, Instängd 2. PUSS

Omg jag är vaken

Godmorgon * gäääääääääääsp * ni undrar säkert varför jag är vaken nu klockan tio i nio? Jag vaknade halv åtta. Frida ringde och väckte mig hon kommer snart och hämtar mig med bil .. hennes pappa kör, hon är världens sjukaste så hon ska inte till skolan så jag hon kommer säkert ligga i soffan och hosta och jag kommer springa runt me mediciner och grejor? Kanske de, Haha.. Jag är skiiiiiiiiiiiittrött! Men ah får leva med de, hoppas bara på att Frida inte smittar mig -.- Slappdag idag, verkligen. Pusspuss vi hörs ikväll

Underbar baby boo <3

Frågestund igen!

Ni hörde rätt jag har frågestund igen men aa ni får fråga mkt så hörs vi senare :)

Frågestund igen!

Ni hörde rätt jag har frågestund igen men aa ni får fråga mkt så hörs vi senare :)

Hemma

Har vart me Michelle Frida Victor ;) Vi skulle träffat Lissi men aa vetnte :( Ah nu e Aggelita hera! Jag ska äta när som helst sen ikväll ska jag till Jennie, hämta min tröja å ah ;) Skiiitkul hahah driver. Men ja ska käka nu pusshaj lavarpastaj!

Gissa vilka ;p längeeeesen.

Är så jävla besviken på dig

Hur fan kan du göra så mot oss? Seriöst, jag fattar inte. Jag bryr mig så jävla mycke men visar inte de. Men nu är jag fan ledsen över de.. Jag vet inte vad jag ska tro om dig längre.. Allt är bara fel

Yäh

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
2
Vilken svordom använder du mest?
Bög vafan
Äger du en iPod?
No
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
06.00
Hur många resväskor äger du?
0
Var köper du dina matvaror ifrån?
Mami handlar
Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
VARA ME PÅ BILDEN?
Vilken var den senaste filmen du såg?
Cast away<333
Har någon av dina vänner barn?
Ja min morsa (a)
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Hmm.. Ipod
Har någon någonsin kallat dig lat?
Ja?
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Akon
Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
Vet inte
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Jaa !
Använder du huvtröjor?
Loveit
Kan du vissla
Ne -.-
Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Öh whaatareyousäing
Vem var den senaste som ringde dig?
Angelicoo
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
Ja
Tittade du på tecknat när du var liten?
Jag gör de fortfarande, idiot.
Hur många syskon har du?
Nopidopi
Vilken film kan du alla replikerna till?
Rosa the movie
Äger du några band-t-shirts?
No way
När flög du senast?
Somras
Hur många stolar står runt ditt köksbord?
5
Läser du för skojs skull?
Bror på
Pratar du några andra språk?
Polski Serbiska Engelska lite Spanska
Diskar du din egen disk?
Neejsh
Har du gråtit offentligt?
Va? Jag gråter aldrig bara när en dvärg har ont i knät, HAHA ELIN!
Har du en stationär dator eller en laptop?
Stationär hos mamma och hos pappa egen laptop.
Försöker du alltid lära dig nya saker?
Njjaa
Vill du ha några tatueringar eller piercingar?
Tungpiercing
Har du några tatueringar eller piercingar?
JAAA!! JAG TOG HÅL I ÖRONEN FÖR EN VECKA SEN:D:D
Kan du kasta macka?
Heh ja tro mig
Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?
Haha vetinte
Har du en blogg?
Ja :D
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partners?
Vetinte
Gillar du din boendesituation?
Nja är rädd i huset
Vilken är din favoritfrukt?
Banan
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
HAHA NEJ
Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
14
Vem var den senaste personen som gjorde dig arg?
Tar inte upp de hära men är jävligt arg på personen :s :@ och besviken
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Min farmor
Gillar du senap?
På korv ja!
Sover du på sida, mage eller rygg?
Vet inte
Har du någonsin köpt något från eBay?
Va e de?
Tycker du om att krama folk?
Ja mysigt (A)
Skulle du säga att du är trendig?
Ursäkta men va är de?
Har du en digitalkamera?
Aa
Om någon som du inte var intresserad av bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
Sagt sanningen?
Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
Öh har inte sett
Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?
Ingen bok, men film - Marley och jag.
Vad är du allergisk mot?
ÄPPLE!! PENSELIN!!
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
HAHAHAH NEJ
Vad skulle dina barn heta, pojke & flicka?
Tjej - Klara    Kille - William
Vad var den senaste musik du lyssnade på?
Higher - Erik Grönwall

Svar

angelica
vad tycker du om mig ? :D
svar: knäppjööök!

varför hatar du bermal ?

svar: var har du fått de ifrån? de gör jag inte.

Sandra
tjafffffffffffffan! bryden själv här. ehehhehehe vad gör du? hehehehehhehhhee hur mår du? hehehehehehheheheheheehhehehehehhehe har din underknapp på bilden här i frågestunden på din vita tröja gått av? hehehehehhehehe och vem gjorde det :D
svar:är med frajdaaah ja mår finemang! nej :o den är inte sönder, inte vad jag vet.. måste kolla!

hej de är Arne, har du trosor på dig ? /haha du vet vem
svar: glömde

Sandra
Hej det är Sandra, har du glajjor på dig ? /haha du vet vem för jag har skrivit mitt namn 2 gånger nu

svar: jajamen! de är skitsoooligt!

röker du??
svar: NEJ

emma
är du oskuld? :)

svar:ja

elin
vad tycker du om mig ? :D <3
*MARIA JAG FRÅGADE EMSSN PÅ HENNES FRÅGESTUND VARFÖR HON O EMMA WALL SKRATTADE ¨T OSS :( *

svar: Haha världens finaste insida och utsida. I love you baby boo. HAHAHAHA SKÄMS DUU INTE :D

kladde
vad tycker du om mig
kan jag såva över dig typ den 9 januari :)
älskar dig

svar: Hej kusinvitamin! Du är så himla rolig hahahah skrattar så mkt me dig, Erikdalsbadet.. HAHA alla gånger våra föräldrar har vart packade. Muhahaha! Jag kan inte :( Ska på bio med Frida och Angelica <3

Häggströöm

Hejsansvejsan gulleputtinuttar! Nu sitter jag hära med Frida vi har kollat på new moon ååh så jävla underbar! :( Vi har träffat älsklingen Michelle idag så himla längesen :( Men ah efter bloggningen ska vi titta på nån film sen när Agge kommer hem ska jag hämta mina kläder! :@ Som hon inte har lämnat tbx. Skitmycke? Men ah Frida ska slagga hära ju och imorgon ska ja säkert va me Fridaaa , Men ah ni får några bilder sen hörs vi :)


Då:


Nu:

Ska hämta mina kläder nu ! Pusspuss!

Träffa Frida

Hello alla sötnosar jag vaknade för 43 minuter sen och jag ska snart gå och möta frida vid bussholmsplatsen jag ska fixa hennes design sen ska vi vell vara ute inte göra så mkt, träffa Angelica sen. Kuliiiiigt (; Men ah vi hörs senare pusspuss sötnosar

Min mobil är på lagning

Så jag har en tegelsten sålänge, värre än min mormors! Från 1992. Men min mobil gick inte att laga så jag ska få en ny om två veckor. Åh längtar nu får ni en bild på min tegelsten sen hörs vi.


Saknar dig som f*n :'(


Du lyser alltid upp min dag
Jag är glad att de är vi igen
Vi bråkar aldrig , vi kan tjafsa typ
2 minuter sen blir vi sams du är så jävla
äkta
alltid när jag gråter så gråter du med dig
Du är de mest underbaraste som har hänt mig
Du kan lita på mig jag lovar ! Jag kanske inte säger
de här så ofta men jag älskar dig oerhört mycket Elin.
Känn dig älskad av mig,
soulmate.

Jag är glad att jag har dig



Haha jag garvar på bilden





Jag älskar dig du är allt jag behöver utan dig är jag inget. Ett halvår med dig, Du är bäst honeyyy! <3

Lista

Har du pussat nummer 2 ?
ibbe -aa typ när vi va små
- Vad har du för relation med nummer 20 ?
moa - blodsyster o hon går i min klass
- När ska du träffa nummer  24 ?
angelika - vet inte har inte sett henne sen mega
- Är nummer 18 söt ?
haida - om hon är
- Vad var ditt första intryck av nummer 13 ?
imane - sötnos
- Gillar du nummer 14 ?
lissi - ah som kompis
- Har du träffat nummer 3 den senaste månaden
melissa bakalbasic - japp, nyår
- När ska du träffa nummer 25 nästa gång ?
sandra - kanske på fredag för ja kanske ska va me sannasinik då :D
- Är du nära vän med nummer 23 ?
den bästa - men tjena, ja!
- Har du gått på bio med nummer 4 ?
mamma - h3h3 ja
- Skulle du kunna gå ut med nummer 35 ?
terror - ja den hotti-sen
- Vad pratar du och nummer 5 oftast om ?
frida - oscar :p
- Skulle du kunna ge nummer 9 en kram ?
maja - ofc baby
- Vad har du och nummer 25 för relation ?
linnea - samma klass
- Vad skulle du vilja göra med nummer 26 ?
wille - inget ?
- Vad är det bästa med nummer 37?
joel - underbar

Shopping & Bio!


cool tröja, haha :D

tröja från hm

Tshirt! va betyder de som står på min tröja?:)
Aja puuusss!


Therese Clara Angelica

Dom fisungarna var jag med nyss, skitkul vi hade! HAHA tacobaren, våran grej alltså! Men aja träffa Tove skitlängesen :( Men vi hörs ska till Angelica nu. BIO IMORGON, VEM HÄNKIISH :d juste sandra o imane ja kunde inte imorgon, men tisdag!<3
'
Hehe ful bild

Nu till handen


Hörs senare puss

Resultat !


Hahaha driver på bilden

Opps! :)

Vi hörs, Fråga frågor på frågestunden! Snälla:d<3

Svart + svarta armar svarta axlar o massa

Ah vet inte vad vi ska göra nu, titta på film?:)<3

Färgar svart nu

Skulle gjort de iör de nu igår men ja gör de nu istället :D puss ni får bild efter:D

...


SÖÖÖTNOS


Naw vad gullig ! Nu sover angelica, hah -.- inte längre. men aja puss vi hörs sen ska färga håret senareeee!! <3
SSSVAAAAART:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D elghnukdjbfhnhb flkfjx

Duschhh

Hellooo babys. Min design ser skit ut. Orkar inte fixa -.- Men ja kan inte prata, Elin jobbar nånstan? Aha okej men hejdå:) Ska duscha nu. Fick nyss reda på att min låtsasmamma har piercat näsan för hundr kronor på ett ställe ! :O ja vill inte ta i näsan :D Men aja vi hörs. PUUSSSS!!

Visst är min bebis söt?<3

Bajs på pappa2

Haan vääckte oss!´:( Agges mamma duschar sen ska vi hjälpa henne o locka hååååret :d nu lyssnar vi på musik feääät kul ju ! Men elin hör inte av sig så vet inte hur de blir. Men vi hörs senare ! <3


Angelicooo

ÅÅÅH F'TTANS korv head! ja skrev ett inlägg så suddaddes allt ut men aa imorgondagens planer sova vakna duscha fixa oss dra t handen fixa c*gg och sen sover ja hos Angelica igen hennes föräldrar kommer inte va hemma  dom ska på bröllop me aja vi skriver när vi vaknar Agge kollar på oc o ja sitter vd datan , hata oc! :D MEn aja ja ska träffa älsklings elin idag wiiihoo ja o agge ska träffa henne imorn :D:D:D Men aja pusspuss ja bloggar mer sen

vi för typ fyra timmar sen:D


Slagg hos Angelica(bärtil)

Hejsan bloggen ja mamma o Angelica har precis kollat på skräckisen the childrens,skitläskig faktiskt:o! Men inatt ska jag slagga hos Bääärtil vi ska va vakna hooooooooooooooole night! O jag ska färga mitt hår svart idag också, Men aja vi hörs senare ja bloggar dära:D


RSS 2.0